fbpx

Sesiuni

on-the-spot

Roxana ține sesiuni 1 la 1 în persoană la centrul asteri din București doar anunțat în prealabil, atunci când vine în România.

Momentan, Roxana nu a anunțat un interval disponibil pentru sesiuni față în față pentru anul 2022.

online

Sesiunile online sunt facilitate de Roxana de la începutul anului 2018, când s-a relocat în Salonic, Grecia.

Servicii disponibile online

Încă din 2012, Roxana lucrează 1 la 1. Sesiunile individuale au o durată de 60 de minute, cu o frecvență săptămânală sau bilunară – cu mici excepții (în situații de criză) de două ori pe săptămână, dar pe o perioada delimitată (aproximativ 2-3 săptămâni), până la stabilizarea clientului.

Acest program online, via email, durează 7 zile și îți aduce informații utile și exerciții eficiente prin care poți face mici schimbări în viața ta. Tu alegi ce program ți se potrivește: dacă ai nevoie de mai multă relaxare, de o relație mai bună cu gândurile tale sau să comunici mai bine ori să fii în contact cu emoțiile tale. 

Challenge-ul creat de Roxana în 2020, vine să aducă o perspectivă proaspătă asupra prezentului și să facă puțintică ordine și curățenie în bagajul pe care-l purtăm din trecut. Te abonezi și timp de 30 de zile vei primi un email scurt și la obiect care să… te ridice de pe gânduri și să te pună pe treabă. Mai mult, este accesibil pentru toată lumea.