fbpx

Sesiuni

on-the-spot

Roxana ține sesiuni 1 la 1 în persoană la centrul asteri din București doar anunțat în prealabil, atunci când vine în România.

Momentan, Roxana nu a anunțat un interval disponibil pentru sesiuni față în față pentru anul 2022.

online

Sesiunile online sunt facilitate de Roxana de la începutul anului 2018, când s-a relocat în Salonic, Grecia.

Servicii disponibile online

Încă din 2012, Roxana lucrează 1 la 1. Sesiunile individuale au o durată de 60 de minute, cu o frecvență săptămânală sau bilunară – cu mici excepții (în situații de criză) de două ori pe săptămână, dar pe o perioada delimitată (aproximativ 2-3 săptămâni), până la stabilizarea clientului.

Programul wellBE a fost creat în 2019 de Roxana Badea, pentru a oferi un demers coerent, cu obiective generale, dar și particulare, personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client. Cu o durată de 3 luni, programul îmbină extraordinar de armonios ședințe 1 la 1, lucrul pe cont propriu și susținut de platforme online cu activități eficiente.

Challenge-ul creat de Roxana în 2020, vine să aducă o perspectivă proaspătă asupra prezentului și să facă puțintică ordine și curățenie în bagajul pe care-l purtăm din trecut. Te abonezi și timp de 30 de zile vei primi un email scurt și la obiect care să… te ridice de pe gânduri și să te pună pe treabă. Mai mult, este accesibil pentru toată lumea.

Alege ce ai nevoie

Mai jos poți achiziționa oricare dintre serviciile disponibile online, plata se face securizat prin platforma Stripe.

200 ron

per sesiune

1400 ron

pe lună

99 ron

per challenge

Specializări: iată ce abordăm cu drag și succes!

Tulburări anxioase

Pentru că știm cât poate fi de copleșitor să te confrunți cu anxietatea și panica, noi venim în întâmpinarea nevoilor clienților la nivel fiziologic, comportamental și psihologic - de la palpitații, gânduri negative și emoții copleșitoare până la comportamente de evitare, totul este transformat în mai bine, mai ușor, mai relaxat.

Tulburări depresive

Depresia este una dintre cele mai comune boli mentale (7% din populație) și poate varia de la un singur episod pe parcursul vieții noastre până la cronicizare când devine din ce în ce mai apăsător pentru tine și cei din jur. Prin sesiunile 1 la 1 ne propunem să dezvolți mecanisme sănătoase de adaptare și să îmbunătățești calitatea vieții printr-o stare echilibrată.

Burnout

Burnoutul apare după expunerea prelungită la stresul cronic de la locul de muncă și se instalează treptat: apare epuizarea, apoi atitudinea negativă în relație cu munca și, în cele din urmă, este afectată performanța profesională. Impactul său negativ este resimțit la nivelul corpului, gândurilor, comportamentelor, emoțiilor. Prin sesiuni reduci presiunea acumulată și cultivi noi abilități de gestionare a stresului, dar și de relaxare.

Traumă

Trauma apare în momentul în care o serie de factori situaționali depășesc mecanismele personale de autoreglare, iar tu te simți neputincios, copleșit și anxios. Împreună ne vom uita la partea rănită și supraviețuitoare, concentrându-ne pe recuperarea părții sănătoase a psihicului tău, pentru că oricât de ireal ar părea, ea există, fie și pentru că doar ai ajuns pe pagina aceasta și îți dorești să apelezi la ajutor specializat.

Boli cronice

Roxana are o experiență de lucru cu persoane diagnosticate cu cancer, de la stadii incipiente, însoțind clienții chiar până la faza terminală. Prin sesiunile 1 la 1 se va urmări dezvoltarea unor abilități specifice la nivel cognitiv, emoțional și fizic, astfel încât calitatea vieții clientului și suportul rețelei sociale să aibă un impact pozitiv asupra stării acestuia, iar trecerea prin boală să se facă cu demnitate, compasiune și încredere, indiferent de final.

Somatizări

După ce se exclud cauzele medicale, iar răspunsul specialiștilor din domeniul medical este o îndrumare către un psiholog, atunci știi că durerea de cap poate avea o cauză psihologică și nu neapărat neurologică. La fel și cu problemele digestive (sindromul colonului iritabil, de exemplu). Prin sesiunile noastre vom (re)echilibra relația dintre factorii sociali, psihologici și comportamentali pentru a aduce echilibru în relația dintre minte și corp.

Întrebări frecvente

Anii pe care i-ai investit mai mult sau mai puțin conștient în obieceiurile negative care îți afectează acum viața, în comportamente care nu îți mai servesc și în moduri de gândire care sunt opuse valorilor tale, pot fi schimbați prin timpul pe care îl investești în tine cât mai asumat, conștient și consistent. Și nu va mai fi nevoie de la fel de mult timp pentru a schimba ceva ce poate te frământă de mai bine de 5-10-15 ani, căci acum vei face constant eforturi care să te ajute să obții ceea ce îți dorești.

O sesiune durează 60 de minute, poate depăși cu maxim 10 minute, dar intervalul acesta este suficient pentru a urmări un obiectiv, a face un mic review al săptămânii anterioare și a planifica pentru săptămâna următoare. O sesiune bine delimitată oferă structură și limite sănătoase în care psihicul mobilizează resursele necesare.

Roxana are o politică foarte clară în momentul în care un client nu mai poate plăti – procesul terapeutic nu se încheie. Există posibilitatea de (1) a achita mai puțin ori (2)  mai târziu (oricând nu există o presiune din partea ta) în contul cabinetului și de (3) a nu mai achita și de a continua un număr limitat de sesiuni (maxim 6), stabilite de comun acord, pentru a stabiliza clientul și a fixa schimbările dobândite pe parcursul lucrului 1 la 1. Se va discuta clar și onest de către terapeut și client pentru a găsi varianta optimă. 

În funcție de momentul în care te afli (criză/tranziție), întâlnirile cu terapeutul tău ar fi de sugerat să fie cu o frecvență săptămânală, mai ales la început. Cu mici excepții, te poți întâlni de 2 ori pe săptămână (pentru maxim 3 săptămâni) cu terapeutul, însă recomandăm cu tărie ca întâlnirile să fie doar 1 dată pe săptămână, pentru a întări abilitățile clientului de a face față pe cont propriu și de a avea suportul terapeutului direct și indirect, atât cât e cu adevărat necesar. Ne dorim să îi redăm clientului autonomia mentală și emoțională, fără a-i oferi iluzia că e necesar să depindă de un specialist.

În mod cert și indiscutabil. Conform Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de iberă practică, se oferă protejarea confidențialității clientului.

După ce ai primit și ai completat formularul online de evaluare a nevoilor, te programezi la o sesiune gratuită de 15 minute cu Roxana Badea. Pentru a primi formularul e necesar să accesezi pagina Formular de evaluare nevoi (click aici) și să completezi datele tale (nu vor fi folosite în niciun scop, ci doar pentru a te contacta în legătură cu formularul, dacă va fi cazul), apoi să programezi o întâlnire de 15 minute prin calendarul nostru (sesiunile de 15 minute se desfășoară o dată pe săptămână, doar în zilele de luni) .

O sesiune 1 la 1, cu o durată de 60 de minute, costă 200 lei. 

Sesiunea se plătește doar în contul Cabinetului Individual de Psihologie Roxana Badea prin (1) transfer bancar Banca ING sau Banca LIBRA; (2) plată securizată online cu cardul prin STRIPE. Vei primi factură pentru fiecare plată efectuată.

Te invităm pe blogul nostru pentru a citi articolul intitulat “Un psiholog bun aveți?“, scris de Roxana Badea 

Procesele diferă în funcție de nevoie și obiective. Suntem promotorii terapiei de scurtă durată, iar întotdeauna evaluăm progresul în primele 8-10 săptămâni (aproximativ 2 luni) pentru a urmări ceea ce s-a schimbat, ce a rămas la fel și dacă este cazul, ce s-a accentuat. În aceasta situație, se va lua în calcul faptul că alianța terapeutică sau abordarea terapeutului nu îi este potrivită clientului și terapeutul va discuta clar și onest cu clientul, pentru a-i recomanda un profesionist potrivit nevoilor clientului, cu care va discuta terapeutul (cu acordul clientului, desigur) pentru a oferi informațiile necesare care pot fi de folos amândurora. 

Pentru că este foarte important să existe încredere în relația terapeutică, confidențialitatea este dreptul tău, în calitate de client, asigurată prin Codul Etic și Deontologic al Psihologului, așa cum este el publicat pe site-ul Colegiului Psihologilor din România și pe care îl poți consulta chiar tu aici.

Pentru că ne dorim să fie cât mai simplu pentru tine să ai acces la serviciile noastre, ai la dispoziție un calendar online în care poți rezerva intervalul orar potrivit. Îți reamintim că zilele disponibile pentru lucrul 1 la 1 sunt marți, miercuri și joi (în intervalul orar 8.00-18.00), întrucât Roxana își dedică timpul la universitatea unde predă psihologie și la zenconnect Institutul psihosomatic pe care l-a fondat alături de Kinetoterapeut Alexandra Nicola

Pașii pentru a te programa:

  1. Completează formularul online de evaluare a nevoilor.
  2. Programează-te la o sesiune gratuită de 15 minute pentru a discuta despre posibilitatea lucrului împreună.
  3. Dacă totul este în regulă, vom stabili ziua și ora potrivită ție la care ne vom întâlni săptămânal.

Acești pași sunt importanți pentru a începe cât mai clar și eficient lucrul împreună, mai mult, pentru a economisi din timpul pe care l-am petrece împreună pentru a afla niște detalii pe care le poți oferi tu în tihnă, în ritmul tău, de acasă.

[CP_APP_HOUR_BOOKING id="2"]