Last Updated – May 2022

Acești termeni și condiții („Termenii”) determină accesul dumneavoastră și folosirea site-ului asteri.ro  („noi” sau „al nostru”) și a serviciilor („Serviciile” sau „Serviciul”), prin urmare vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a folosi Serviciile.

Folosind Serviciile sunteți de acord să fiți constrânși de acești Termeni. Dacă folosiți Serciviile din partea unei organizații, atunci acceptați acești Termeni în numele acelei organizații și promiteți că aveți autoritatea de a lega acea organizație de acești Termeni. În acest caz „dumneavoastră” și „ale dumneavoastră” se vor referi la acea organizație. Puteți folosi Serviciile doar în acord cu acești Termeni. Serviciile s-ar putea schimba cu timpul pe măsură ce ne perfecționăm și adăugăm mai multe funcționalități. Am putea opri, suspenda sau modifica Serviciile în orice moment fără o notificare prealabilă. Am putea elimina orice conținut din Serviciile noastre.

Termenii de cont Trebuie să fiți om. Conturi înregistrate de „roboți” sau alte metode automatizate nu sunt permise. Trebuie să furnizați numele dumneavoastră legal complet, o adresă de email valabilă, și orice altă informație solicitată pentru a completa procesul de înregistrare. Sunteți responsabili pentru întreținerea securității a contului și a parolei dumneavoastră, și sunteți de acord să nu dezvăluiți parolă unor părți terțiere. Asteri.ro nu poate și nu va fi răspunzător pentru orice pierdere sau daună cauzată de nerespectarea acestor obligații de securitate. Sunteți responsabili pentru orice activitate a contului dumneavoastră, indiferent dacă ați autorizat această activitate sau nu. Este interzisă utilizarea contului pentru scopuri ilegale sau neautorizate. Este interzisă, prin folosirea Serviciilor, încalcarea legii sub propria jurisdicție (inclusiv dar nu limitat la legea dreptului de autor).

Termenii de plată și rambursare.

O carte de credit valabilă este necesar pentru a cumpăra colecții de lecții. Conturile gratuite nu sunt obligate să prezinte un număr a unei cărți de credit. Când cumpărați colecții de lecții efectuați o singură plată. Serviciile sunt complet rambursabile dacă anulați în primele 30 de zile de la comanda dumneavoastră. Toate tarifele exclud toate taxele, impozitele sau taxe vamale impuse de autoritățile fiscale, și dumneavoastră sunteți responsabili pentru plata tuturor taxelor, impozitelor și a taxelor vamale, dacă folosiți Serviciul în numele unei companii. Pentru anumite zone geografice, ca de exemplu UE, se pot aplica sume suplimnetare de plată, sub forma TVA sau taxă de vânzări, pentru persoane fizice. Aceste sume nu sunt ale noastre de a fi utilizate, le vom prezenta autorităților fiscale din localitatea dumneavoastră. Ștergerea contului dumneavoastră de pe Asteri.ro are ca urmare pierderea conținutului complet pentru care ați plătit. Asteri.ro nu acceptă nici o responsabilitate pentru o astfel de pierdere. Dacă doriți să ștergeți contul dumneavoastră definitiv, prin urmare nefiind posibil să îl reactivați vreodată, vă rugăm să ne trimiteți un emai către office[at]asteri[dot]RO cu cerința de a șterge contul dumneavoastră definitiv de pe Asteri.ro

Anulare și Reziliere

Ne-am dori să rămâneți, dar in cazul în care decideți să ne părăsiți pentru oricare motiv, aveți opțiunea de șterge contul Asteri.ro definitiv. Rețineți că prin ștergerea definitivă a contului dumneavoastră Asteri.ro, veți pierde toate conținuturile pentru care ați plătit. Cu toate acestea, dacă incă mai doriți să îl ștergeți definitiv, prin urmare neavând posibilitatea a a-l reactiva, vă rugăm să ne contactați și noi vom efectua această acțiune pentru dumneavoastră. Dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru ștergerea contului dumneavoastră Asteri.ro. Întreg conținutul pentru care ați plătit va fi șters imediat din contul dumneavoastră în urma ștergerii definitive. Aceste informații nu pot fi recuperate după ce contul dumneavoastră a fost șters definitiv. Asteri.ro, la propria sa discreție, are dreptul de a suspenda sau închide contul dumneavoastră și de a refuza orice utilizare a Serviciilor în prezent sau viitor, sau orice alt serviciu Asteri.ro, pentru orice motiv în orice moment. De exemplu putem suspenda sau rezilia dreptul dvs. de utilizare dacă nu respectați Termenii sau dacă folosiți Serviciile în orice fel care ne-ar cauza răspundere juridică sau care perturbă utilizarea Serviciilor a altor utilizatori. O astfel de închidere a Serviciului rezultă în deactivare sau ștergerea contului dumneavoastră sau a accesului către contul dumneavostră și confiscarea, respectiv renunțarea la întregul conținut din contul dumneavoastră. Asteri.ro își rezervă dreptul de a refuza Serviciul oricui, din orice motiv și în orice moment.

Modificări aduse Prețurilor și Serviciilor

Asteri.ro își rezervă dreptul în orice moment sau din când în când de a modifica sau de a înceta, temporar sau definitiv, Serviciile (sau orice parte din acestea) cu sau fără notificare prealabilă. Prețurile tuturor Serviciilor, inclusiv colecțiile de lecții, sunt supuse schimbării. Notificăriile de acest fel pot apărea în orice moment prin publicarea schimbărilor pe Asteri.ro, sau prin trimiterea unui email către dumneavoastră. Asteri.ro nu va fi răspunzător față de dumneavoastră sau terți pentru vreo modificare, schimbare a prețurilor, suspensie sau discontinuitate a Serviciilor.

Asteri.ro Proprietate și Feedback

Acești Termeni nu vă acordă niciun drept, titlu sau beneficiu material în Servicii, Software sau conținutul Serviciilor. În timp ce apreciem când utilizatorii ne trimit feedback, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că vom putea folosi orice feedback, orice comentarii sau sugestii pe care ni le trimiteți sau pe care le postați pe pagina noastră sau în rețelele sociale fără nici o obligație față de dumneavoastră. Acești Termeni nu vă acordă nici un drept de a folosi marca Asteri.ro, logo-ul, numele domeniilor sau alte caracteristici ale mărcii.

Condiții generale

Asteri.ro folosește furnizori terțieri și parteneri de găzduire terțieri pentru a furniza hardware, software, networking, depozitare și tehnologii similare care sunt necesare pentru a putea oferi Serviciile.

Este interzis să modificați, adaptați sau să folosiți Serviciile în mod neautorizat sau să modificați un alt site în așa fel încât să implice în mod fals că este asociat cu serviciile Asteri.ro. Sunteți de acord că nu veți reproduce, descărca, da mai departe, duplica, copia, vinde sau exploata nici o porțiune a Serviciilor, utilizare a Serviciilor sau acces la Servicii fără permisiunea expresivă în scris din partea Asteri.ro Abuzul verbal, fizic, scris sau orice alt abuz (inclusiv amenințări de abuz sau pedeapsă) a vreunui client Asteri.ro, angajat, membru va rezulta în închiderea imediată a contului. Este interzisă încărcarea, postarea, găzduirea sau transmiterea nesolicitată de email-uri sau mesaje „spam”. Este interzisă transmiterea viermilor, virușilor sau a codurilor de natură destructivă.

Asteri.ro. nu garantează că (i) Serviciile vor îndeplini cerințele dumneavoastră specifice, (ii) Serviciul va fi neîntrerupt, actual, sigur, sau fără erori, (iii) rezultatul care va fi obținut prin utilizarea Serviciului va fi corect, de încredere, sau garantat fără implicarea dumneavoastră (iv) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dumneavoastră prin Serviciul va satisface așteptările dumneavoastră, și (v) toate erorile Serviciului vor fi corectate.

Termenii Serviciului constituie întregul contract între dumneavoastră și Asteri.ro și determină utilizarea dumneavoastră a Serviciului, înlocuind orice înțelegere precedentă între dumneavoastră și Asteri.ro (inclusiv, dar nu limitat la orice versiune anterioară a Termenilor și Serviciilor).

Politica de livrare si accesul la cursuri

  Accesul la cursuri este disponibil doar online, prin intermediul unei conexiuni la Internet. La inregistrare, participantii trebuie sa furnizeze o adresa de e-mail valida.

  Cursurile sunt disponibile incepand cu data efectuarii platii.

  Livrarea se va efectua imediat dupa incasarea integrala a cursului/cursurilor comandate, prin transmiterea unui mesaj de tip email catre fiecare utilizator, care va contine link-ul cu pagina web de acces la curs precum si detaliile pentru autentificare. Daca Beneficiarul a introdus o adresa de email invalida sau la care nu are acces in momentul efectuarii comenzii sau apar alte dificultati, procesul de livrare a cursurilor se poate prelungi.