wellBEsiness, curs online și offline
este disponibil!

programul business se va desfășura offline, la sediul firmei sau într-o locație on spot, pe parcursul a 1 sau 2 zile în funcție de obiective (4 ore pe zi),  va urma programa și obiectivele wellBE, la care se adaugă cele specifice – individuale (personale) și colective (echipă business – angajați și management)

wellBEsiness cu și pentru echipa ta

Piața business și de training este suprasaturată de informații și evenimente. Ne vei alege pe noi dacă vrei să faci altfel lucrurile

claritate

wellBEsiness este un antrenament intensiv pentru mușchiul conștientizării.

experiență

Totul se schimbă printr-o dinamică de grup ce are la bază învățarea experiențială.

esență

Pe lângă materiale, fiecare participant va dobândi life-skills care îi vor folosi individual sau colectiv.

Ce îmi oferă programul wellBEsiness?

iLeader

iMaster

oferta noastră

Ce câștigi?

Împreună vom explora subiecte legate de  relația minte-corp, modularea vocii, im􏰀portanța respirației și im􏰀pactul asupra stării fizice și 􏰀mentale, limbaj și dinamica gândurilor, strategii de focus pe soluții, m􏰀ecanis􏰀e de apărare vs. adaptare, tipuri de com􏰀unicare (asertiv, pasiv, agresiv).

De ce salvezi timp cu acest program? Pentru că îmbină într-un mod personalizat elemente din NLP, Coaching, FIT (Feedback Informed Tratment), Interviu Motivațional, Analiză Tranzacțională, Psihologie Clinică, Neuropsihologie, Psihotraumatologie, Psihoneuroimunologie și Terapie de Scurtă Durată􏰁.

Vrei să afli dacă wellBEsiness îți este potrivit?