fbpx

Cursuri online realizate cu drag și pasiune

Pentru că tehnologia ne ajută să topim limitele de timp și spațiu, Roxana Badea a creat cursuri online în limba română și limba engleză, atât pentru publicul larg, cât și pentru studenții de la psihologie și colegii ei psihologi. 

Promisiunea ei față de sine a fost să ofere suport persoanelor care au nevoie și mereu vei găsi cel puțin un curs gratuit.

Managementul stresului

curs pentru psihologi, se oferă 4 credite de la Colegiul Psihologilor din România*
200 ron curs asincron, il parcurgi în ritmul tău
  •  

Alianța terapeutică

curs pentru psihologi, se oferă 4 credite de la Colegiul Psihologilor din România*
Gratuit un curs oferit gratuit de Roxana Badea pentru a susține studenții, absolvenții de la psihologie și colegii psihologi
  •  

Managementul furiei

curs pentru psihologi, se oferă 4 credite de la Colegiul Psihologilor din România*
200 ron curs online, asincron, îl parcurgi în ritmul tău
  •  

*cursurile pot fi urmate și de studenți sau persoanele interesate, însă creditele vor fi oferite doar psihologilor. 

CURS ONLINE: Cum fac față anxietății?

curs dedicat clienților Roxanei Badea și oricărei persoane care se confruntă cu anxietate
Gratuit un curs oferit gratuit și cu mare drag de Roxana Badea pentru a susține studenții, absolvenții de la psihologie și colegii psihologi
  •  

Unde mai găsești cursurile Roxanei Badea?

academicus.ro

Academicus este o platformă dedicată cursurilor online de formare profesională în psihologie livrate de experți în domeniu. Roxana Badea este colaborator și publică aici cursuri dedicate psihologilor. disponibil în curând

zenconnect-academy.com

Academia zenconnect este fondată de Roxana Badea (psiholog) și Alexandra Nicola (kinetoterapeut). Platformă de cursuri online dedicate stării de bine la nivel fizic, mental și emoțional; conținut creat de profesioniști din domeniul sănătății umane.
disponibil în curând

teachable.com

Un curs în limba engleză despre îmbunătățirea nivelului stimei de sine și cum să dobândești mai multă încredere în propriile forțe.
disponibil în curând

thinkific.com

Un curs în limba engleză despre inteligența emoțională: cum să dezvolți abilități specifice și cum să le aplici în viața ta de zi cu zi.
disponibil în curând

udemy.com

Un curs în limba engleză dedicat fricii de respingere: ce este, cum o recunoști și cum o transformi în relaxare și încredere.
disponibil în curând