fbpx

wellBoem

wellBoEm în București

wellBoEm, un proiect de familie

În urmă cu 2 ani, se schița proiectul wellBE, fondat de Roxana Badea. De cel puțin 1 an primim întrebarea dacă putem oferi servicii online și offline pentru diminuarea durerilor musculare și reducerea stresului. 

De acum, răspunsul este DA! prin wellBoEm (body and emotions). 

wellBoEm offline în București cuprinde 2 sesiuni de relaxare musculară cu Elena (kinetoterapeut), 2 sesiuni online de infomare și stretching cu Alexandra (kinetoterapeut și specialist wellness), 2 sesiuni online de coaching cu Roxana (psiholog clinician).

wellBoEm online cuprinde 4 sesiuni online cu Alexandra și Roxana: stretching & coaching.

wellBoEm

Sesiuni practice

Suficient timp pentru experiență, conștientizare și schimbare.

Timp pentru tine

Într-o perioadă scurtă, te vei împrieteni cu tine – fizic, mental și emoțional.

Informații utile

Materiale relevante despre funcționarea organismului tău.

Relaxare și încredere

La finalul wellBoEm te vei simți mai bine în propriul corp, confortabil cu gândurile și emoțiile tale.

FEBRUARIE

în fiecare lună există un număr limitat de programe wellBoEm în București

0
locuri disponibile

Relaxare somatică

Obiectivele mele pentru cele 2 sesiuni pe care le vom avea împreună este detensionarea și apoi relaxarea la nivel muscular.

Voi combina tehnici din kinetoterapie cu cele din masajul de relaxare, vom discuta despre nevoile tale și mă voi asigura că în aceste 2 sesiuni vei dobândi mai multă relaxare la nivelul mușchilor și cel puțin un zâmbet în plus după fiecare sesiune.

Dezvoltare personală

Prin sesiunile cu mine, vei dobândi claritate (conștientizare) și încredere (self-efficacy).

Voi folosi tehnici din psihologie medicală, coaching și terapii de scurtă durată. Te voi încuraja să devii cât mai autonom, din punct de vedere mental și emoțional, iar eu voi fi pe rând – ghid, însoțitor și observator.

Conștientizare somatică

Echipa ta

Sunt Elena, kinetoterapeut și absolventă a Facultății de Kinetoterapie și Motricitate Specială (BA) și a masterului Kinetoterapia în afecțiunile locomotorii. În jurul vârstei de 50 ani am răspuns afirmativ, cu dragoste și încredere unei provocări mai puțin obișnuite pentru acea perioadă a vieții… academice.

Elena Ene
Kinetoterapeut

Sunt Roxana Badea, psiholog clinician autonom, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele educației și a masterelor Psihotraumatologie și asistare psihologică (Univ. București) și Psihologie clinică și consiliere psihologică (Univ. Hyperion). Teoretic am pornit pe acest drum după ce am văzut filmul Crazy Doctor cu Robin Williams și după o scurtă vizită pe holurile unui spital de psihiatrie, în calitate de aparținător. Acel moment mi-a zguduit întreaga ființă și ceva îmi spunea cu mare convingere pe interior – da, aceasta e pasiunea mea.

Roxana Badea
Psiholog clinician

Numele meu este Alexandra și sunt kinetoterapeut, absolventă a Facultății de Kinetoterapie și Motricitate Specială. Pe parcursul anilor de studiu și după încheierea acestora, am avut ocazia să lucrez cu pacienți cu diferite afecțiuni și vârste cuprinse între 5 și 86 de ani.

Alexandra Nicola
Kinetoterapeut

0
sesiuni
0
euro*/program

wellBoEm online

De ce online?

Tehnologia este aliatul nostru pentru a ajunge cât mai aproape de om, oriunde în lume. Video este o experiență în care distanța este redusă semnificativ.

De ce kinetoterapeut și psiholog?

Pentru că vrem să îți împărtășim din cunoștințele și experiența noastră, astfel încât să reduci timpul, energia și banii pe care îi investești pentru a avea rezultate pe cont propriu.

Ce îți oferim?

FEBRUARIE

în fiecare lună există un număr limitat de programe wellBoEm online

0
locuri disponibile

Echipa wellBoEm online

În ultimii ani atenția mea s-a îndreptat către impactul pe care coloana vertebralo, postura, durerea fizică și stresul îl au asupra organismului. Din acest motiv, am ales să îmi îmbogățesc cunoștințele cu tehnici din terapii manuale mixte și din terapia miofascială, pentru a putea dezvolta programe multidisciplinare ce au ca obiectiv relaxarea neuromusculară și reglarea emoțională.

Alexandra și Roxana sunt fondatoarele conceptului zenconnect din Salonic

Iubesc lucrul cu pacienți chirurgicali (în spital), căci ei nu aleg să fie internați, așa cum un client alege să vină în cabinet, iar de cele mai multe ori ajung încurcați chiar de imprevizibilul vieții. Am creat programul wellBE pentru lucrul cât mai eficient, intensiv și integrat la nivel mental, emoțional și fizic.

0
sesiuni online
0
euro*/program

“A exista, pentru o ființă conștientă, înseamnă a se schimba, a se schimba înseamnă a se maturiza, a se maturiza înseamnă a se crea infinit pe sine însuși.” – A. Thibaudet