fbpx

wellBE – program intensiv de self-help

29 July 2019 By Roxana

Prima lună de wellBE, primul nostru pas, primii 6 pași pentru primii noștri 5 clienți.

Program intensiv online de dezvoltare personală pentru o calitate a vieții mai bună.

Iată că încheiem prima lună de wellBE și merită să așternem câteva cuvinte despre acest program inedit.

Ce este wellBE, pe scurt?

Este un program intensiv, online, 1 la 1. Combină tehnici din psihologie clinică, consiliere, terapie suportivă, interviu motivațional, Feedback Informed Training, coaching și NLP. 

Are o structură ce urmărește niște obiective clare și bine definite, realizată în așa fel încât se poate personaliza după nevoile clientului. Este online deoarece Roxana nu se află în România și este structurat în 6 ședințe deoarece acoperă niște teme pe care o dată parcurse vei avea mai multă înțelegere despre funcționarea psihicului uman și abilități despre cum îți poți gestiona reacțiile mai bine. Fie că e vorba de ceva personal sau profesional, acest program îți poate răspunde nevoilor tale. 

Cum poți beneficia de acest program intensiv de dezvoltare personală?

După înscriere este necesar să îți iei timp pentru tine completând un formular, nu chiar stufos, dar nici superflu, prin care îți demonstrezi mai ales ție că ești pregătit să faci acest pas. De ce? Pentru că wellBE îți va livra tehnici, te va pune față în față cu noi perspective, dar, tu vei fi cel care va face toată treaba. Iar într-o lume grăbită și haotică, vei învăța să slow down și mai mult, să respecți timpul pentru tine. Al tău. Cel care pare să fie din ce în ce mai puțin, dar niciodată epuizabil atunci când este vorba să-l oferi celorlalți. Astfel, înțelegi că wellBE este și despre prioritizare. Știi anunțul echipei de zbor, în caz de depresurizare? Masca este pusă mai întâi adultului, ca acesta să fie capabil să o pună și copilului, altfel, cum ar putea avea grijă de cel mic, dacă nu are mai întâi grijă de el însuși? Cam așa și cu wellBE. Dacă vrei să fii bine cu cei din jur, este important să fii bine cu tine însuți, mai întâi de toate. 

Ce beneficii există pe termen  scurt?

E o oportunitate de învățare, în care parcurgi acest drum alături de o persoană specializată în domeniul sănătății umane, cu experiență 1 la 1 și grup, și cel mai important – a investit 11 ani pentru a înțelege cât mai bine cum funcționează psihicul uman, cum poate contribui la bunăstarea emoțională a oamenilor, mici și mari, iar toate acestea le-a pus sub formă de esență în sticluțe mici (6 sesiuni) pentru ca tu să le folosești atunci când ai nevoie.

Rezervă acum programul tău wellBE pentru luna august – click aici

Dar pe termen lung?

Nu devine o cârjă pe care să te sprijini, ci te provoacă să descoperi și să folosești resursele pe care le ai atunci când ai nevoie, mai ales în situații delicate, pe care poate nu ți-ai imaginat că le vei trăi sau nu ți-ai fi dorit vreodată să le trăiești. Vei dobândi instrumente pe care să le îmbini așa cum îți este potrivit. Îți amintești când ai început să gătești? Părea totul rigid într-o rețetă – pași, minute, ingrediente, ustensile; apoi, ai început să înțelegi mecanismele din spate și ai reușit ulterior chiar să te joci cu textură, gust și combinații de alimente – în funcție de nevoi, dar mai ales de poftă. Ori când te-ai apucat de condus? De cât focus era nevoie pentru a integra toate informațiile? Pedale, oglinzi, indicatoare, alte mașini, pietoni, muzică, scaun, schimbător de viteze. Iar o dată cu experiența, ai dobândit lejeritate și relaxare, nu-i așa? Cam așa și cu wellBE – vei deveni un gospodar mai bun al propriei vieți, un leader pe măsură.  

Insight-uri – aliat vs. complice?

Roxana a construit acest program cu o intenție clară – să îi determine pe clienți să se ajute pe ei înșiși. Iar întregul proces de înscriere, participare până la final – follow-up (6 sesiuni online desfășurate pe parcursul a 4 săptămâni), este realizat în așa mod încât doar o persoană care își dorește cu adevărat să facă ceva pentru sine și să aibă un aliat în acest proces de provocare a zonei de confort și nu un complice la vechile obiceiuri, va reuși să ajungă să parcurgă toți pașii. Unde există voință, există și schimbare. Unii ar spune chiar minuni, noi am spune doar …firescul vieții. Atunci când faci lucrurile diferit, desigur, ai alte oportunități. Când te uiți altfel în jurul tău, dobândești alte perspective. 

August – luna a 2-a de wellBE – program intensiv de self-help

În fiecare lună, în funcție de disponibilitatea Roxanei, va exista un număr limitat de programe. Pentru luna iulie au fost disponibile 5 programe online, iar în august, vor fi 3 programe, iar ele vor putea fi cumpărate începând cu 1 august până pe 31 august. Numărul va fi mereu limitat deoarece, pe lângă structura standard, Roxana se va pregăti pentru fiecare client, în mod special, înainte și după fiecare sesiune, ceea ce înseamnă pe lângă observații, studiu și planificare o calitate a atitudinii profesionale pentru a lăsa totodată spațiu imprevizibilului și realității cu care se confruntă clientul în intervalul de timp dintre sesiuni. Altfel, programul nu ar mai fi cu și despre client, ci un fel de Patul lui Procust.

Află mai multe despre program și înscrie-te aici

Procesul de selecție este suficient de riguros, însă, te asigurăm că este un prim pas care îți va oferi mai multă claritate referitor la nevoile tale, mai multă încredere în propriile puteri și este un indiciu clar al motivației tale de a te implica în acest proces, încă dinainte de a-l începe. Ar fi simplu pentru ambele părți să pui mâna pe telefon și să programezi o sesiune online, dar ceea ce urmărim este un angajament puternic pentru ca rezultatul de la finalul programului să fie cel potrivit ție, cu impact semnificativ asupra calității vieții și pe o perioadă îndelungată de timp.

Făr’ de grijă, dacă după ce ai completat formularul online – este confidențial (pe care îl vei primi via e-mail după ce te-ai înscris aici) și ai avut discuția telefonică cu Roxana, concluzia este că nu e momentul oportun pentru a începe acest program, vei primi indicațiile necesare despre ce poți face pentru a te pregăti și să te implici în viitorul apropiat în acest program, astfel încât să te bucuri de toate beneficiile lui. Similar cu atitudinea unui medic atunci când urmează să ai o intervenție chirurgicală, iar valorile analizelor indică faptul că organismul nu are resursele necesare pentru a face față în parametri normali, motiv pentru care vei avea un timp de pregătire înainte ca să îți asiguri astfel reușita operației.

Orice călătorie de 1000 de km începe cu un prim pas, spune un proverb. Seneca zicea că niciun vânt nu ți-e prielnic atunci când n-ai habar încotro te îndrepți. 
wellBE reprezința primii 6 pași către obiectivul tău și o direcție clară. Călătoria e a ta, iar reglarea velei în funcție de vânt e responsabilitatea ta. wellBE e cel mult o hartă, pentru o perspectivă de ansamblu, claritate și focus pentru destinația ta.

Despre Roxana -> LinkedIn

Pentru detalii despre wellBE ->  descarcă broșura gratuită

De aici poți cumpăra online și securizat -> eventbrite

Pentru detalii -> trimite un email sau sună la 0722247261

Post your Comments