Vibromasaj – tratament împotriva celulitei

Vibromasaj – tratament împotriva celulitei

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să îți împărtășesc câteva informații despre vibromasaj care îți pot fi de folos dacă îți dorești să ai un tonus mai bun și să te simți mereu bine în pielea ta.

 

Vibromasajul este unul dintre cele mai plăcute tratamente împotriva celulitei și presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj anticelulitic, produse prin intermediul vibrațiilor emise asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului.Astfel, se pot realiza diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculară, peeling. Pe lângă faptul că aparatul vibromatic îndepărtează celulita, acesta reușește să modeleze frumos formele corpului și să ridice linia feselor, redându-le fermitatea.

Iată câteva dintre rezultatele pe care le puteți obține cu ajutorul vibromasajului:

  • Combaterea oboselii prin aportul bogat de oxigen la nivelul sistemului sanguin;
  • Accelerarea procesului de detoxifiere și schimburile nutritive la nivel celular;
  • Reducerea celulitei și scăderea în circumferință;
  • Tonifierea țesutului muscular și totodată mărirea gradului de elasticitate al acestuia:
  • Creșterea nivelului de endorfine care duce la reducerea anxietății, înlăturarea stărilor depresive și revigorarea psihicului.

Contraindicațiile vibromasajului:

  • Menstruație;
  • Varice;
  • Stand, by-pass, tije metalice;
  • Epilepsie, cancer, boli genetice, boli cardiace;
  • Sarcină.

Beneficiile acestui tip de masaj nu sunt doar de ordin estetic, ci privesc și psihicul deoarece ajută sângele și limfa să circule mai bine, astfel dermul și hipodermul vor fi stimulate, iar tensiunea musculară va fi eliberată imediat. Pentru a ajunge la rezultate dorite se recomandă 3 ședințe pe săptămână, a câte 20 de minute. Este ideal pentru persoanele ponderale, cât și pentru cele care nu au probleme de greutate, însă stau mult în poziția șezut sau la birou.

La Asteri te poți bucura de acest serviciu și de multe altele care îți vor bucura atât fizicul cât și psihicul. Te așteptăm cu drag pentru a-ți oferi o porție de răsfăț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.