Un 2016 mai bun? Înscrie-te acum!

La mulți ani și bine ne-am regăsit, dragii noștri! Mai jos veți găsi evenimente care se desfășoară în cadrul asteri:

Drama Classes „BE Dramatic!” cu Amy Ungureanu

Grup 1: 7 martie, luni, 17.30 – 18.30

Grup 2: 9 martie, miercuri, 17.00 – 18.00

La sfârșitul cursului vom organiza un spectacol în incinta sălii de conferințe a unui hotel din apropierea centrului nostru.

Centrul de Dezvoltare personală și Relaxare ASTERIva găzdui un eveniment aparte: cursuri de teatru în limba engleză cu un profesor nativ. Dacă dorești să îmbini utilul (lb. engleză) cu plăcutul (actorie), iar copilul tău să se bucure de o experiență bogatăalături de un profesionist și un om pasionat de ceea ce face – Amy Ungureanu, te invităm să ni te alături în această călătorie, timp de 3 luni, în fiecare zi de luni

Pentru mai multe detalii despre cursul „Be dramatic!”, o lăsăm pe Amy să ne spună câteva lucruri despre ea și despre ce vor învăța cei mici:

“Mă numesc Amy, m-am născut și am crescut în Los Angeles, California. Am absolvit în California cu Diploma de Licență în Arte, specializare în Studii Liberale. Să lucrez cu cei mici este o mare bucurie pentru mine, astfel încât, imediat după terminarea studiilor am venit să lucrez cu o asociație ce ajută copii. Am predat limba engleză timp de 6 ani și mi-am îmbogățit viziunea cu fiecare experiență. Când predau simt ca las o parte din mine copiilor. Este important să predai nu doar prin cuvinte, dar și prin puterea exemplului și al acțiunii.

Prin studiul artelor, elevii învață despre unele dintre cele mai diverse practici artistice, atât tradiționale cât și contemporane. De asemenea, ei învață să aprecieze asemănările și diferențele dintre diferitele forme de exprimare artistică ale oamenilor din întreaga lume. Artele oferă elevilor oportunități unice de a dezvolta capacitatea de a comunica și de a-și reprezinte gândurile, sentimentele, și ideile în numeroase moduri.

Prin interacțiunea cu diferite lucrări de dans, teatru, muzică, arte vizuale și, inclusiv lucrări de artă multimedia, elevii aprofundează și conștientizează o perspectivă diversificată. Ei pot empatiza cu personaje într-o lucrare de dans, o dramă, un cântec, sau o lucrare de artă vizuală, și își poate imagina cum ar fi să fie în aceeași situație cu acei oameni. Ei pot identifica valori comune, atât estetice și umane, în diverse opere de artă, și în acest sens, pot spori înțelegerea lor pentru alții. Artele pot, de asemenea, încuraja.

Sper să pot fi un exemplu pentru elevii mei, să nu acumuleze doar cunoștiințe practice, dar să încheie studiile mai atenți, curioși, mai plini de speranță și să devină membri independenți ai acestei lumi. Limba engleză în teatru este distractivă și creativă, iar obiectivul este ca elevii să se îmbogățească nu doar cu mai multe cunoștiințe în limba engleză, dar și în exprimarea creativității, respectului de sine și al comunicării.”

Obiective curs:

  1. To develop English skills using drama
  2. To develop personal growth and confidence through the use of drama.
  3. To encourage the uniqueness of each individual child.
  4. To have fun and be dramatic!

Nr. participanți: minim 3 – maxim 12 (copii 6 – 10 ani)

Pentru înscrieri, vă invităm să folosiți formularul online: http://goo.gl/forms/81qt38QFs3

Pentru informații: office@asteri.ro sau 0755.11.66.66

Investiție: 805 lei/copil (plata se face numerar la sediul nostru)

*plată integrală la primul curs 5% discount

*posibilitatea de a achita în 2 rate:
rata 1 –  primul curs 9 noiembrie – 400 lei
rata 2 – 14 decembrie – 405 lei
P.S. Pentru că Asteri este un centru de relaxare, am pregătit pentru părinții care își așteaptă copiii de la curs, carduri wellness personalizate cu prețuri promoționale (o ședință de AromaRelax de 30′ sau 1 oră) – pentru detalii, întrebați despre ele la recepție – Oana, creative assistant manager Asteri, vă va povesti la o cafea, cum numai ea știe să facă, despre ce este vorba; iar Alexandra, specialistul nostru wellness vă invită la câteva momente doar pentru dumneavoastră, în timp ce piciul este în grija lui Amy. Vedeți? Găsim soluții pentru oameni mici și mari deopotrivă, oricând!

Pentru înscrieri, vă invităm să folosiți formularul online: http://goo.gl/forms/81qt38QFs3

Training acreditare Terapie prin râs Laughter Yoga Leader

sâmbătă&duminică, 9 – 10 aprilie, orele: 10.00 – 18.00

Un concept unic, răspândit în peste 70 de țări, iar printre cele 10.000 (+) cluburi din lume, unul se află în București! Vrei să „presari” mai mult râs în viața ta? Adu-ți corpul la sesiunile comunității, iar noi ne ocupăm de minte!
În 2016 organizăm al 3lea curs de formare Certified Laughter Yoga Leader (ora 10.00 – 18.00) din România. La curs participanţii vor primi diploma semnată de Dr. Madan Kataria (fondatorul LY International, detalii: www.laughteryoga.org) și o diplomă de participare din partea Asociației Zâmbetul nu are vârstă.

Roxana (primul CLY Teacher) îi va implica pe participanți în activitățile comunității pentru a le oferi ocazia să practice imediat după absolvirea cursului (participanții vor facilita întâlnirile gratuite de la Centrul Asteri, organizate în fiecare lună, vor fi implicați în proiectele noastre și le oferim spațiul pentru a susține workshopuri LY) și bineînțeles, îi va susține pentru a-și deschide propriul club de Laughter Yoga, indepedent de Laughter Yoga România, unde vor putea organiza activități similare cu cele organizate de noi.

Investiție: 185 euro/participant
(include: manual 60 pagini, diplomă semnată de Dr. Madan Kataria și Roxana Badea, coffee&snack breaks, acces 6 luni la Prozone – mediu online cu materiale utile din domeniu).
Locuri disponibile: 14 persoane
Plata se efectuează în lei, direct la sediul Asteri (Str. Negustori 11 Bis, Demisol, Sector 2) sau prin transfer bancar/depunere numerar la Raiffeisen IBAN RO 55 RZBR 0000 0600 1566 9074 (Asociația Zâmbetul nu are vârstă), cu mențiunea „LY Leader, 2016”
Înscrieri prin intermediul formularului: http://goo.gl/forms/MktGokkcyX
Detalii: office@asteri.ro sau la telefon 0755116666

Material util: TEDMED Live Talk by Dr. Madan Kataria

Duminica-n …ASTERI (ateliere pentru adulți)

*21 februarie Resurse și convingeri limitative – stabilire pași pentru obiectivul tău
*20 martie Anatomie și …veselie – creierul uman și comportament
*17 aprilie Cum devin maestrul fricilor mele? Mecanisme de apărare și adaptare.
*22 mai Relaxare și creativitate – tehnici de respirație și exerciții de creație
*19 iunie Cuplul – dans în 2 (limbajele iubirii și identificarea nevoilor proprii)
*24 iulie Limbajul – tăcere și zgomot.
*5-7 august – tabără wellness and self-knowledge (rulote)

Duminica este ziua în care ne odihnim, în care petrecem timp de calitate alături de cei dragi. Mai mult, propunerea noastră te provoacă să faci mai mult decât atât: să-ți oferi în mod constructiv 2 ore!
Pentru că stabilitatea și predictibilitatea ne oferă sentimentul de siguranță, începând cu luna noiembrie până în iulie 2016 – timp de 9 luni, ne vom vedea o duminică pe lună, cifră simbolică – ne vom afla în pântecul unui stil de viață activ și sănătos prin ateliere care au ca numitor comun: informare, explorare, motivare, relaționare și relaxare.

Costul este de 50 lei/persoană (sumă fixă pentru fiecare atelier – include: coffee&tea break, apă plată, handout), oferind astfel acces mai multor categorii de persoane care doresc, înscrierile se fac doar prin intermediul formularului online, pentru o gestionare cât mai bună a locurilor disponibile.

Pentru a împărtăși experiența noastră, vom folosi pentru toate evenimentele de mai sus hashtag-ul #duminicainasteri

Facilitatorii vor fi anunțați ulterior (sunt profesioniști din centrul nostru sau colaboratori externi).
Detalii despre evenimente: 0755.11.66.66, Oana – creative assistent manager Asteri
Atelierele se vor desfășura o dată pe lună, duminica, de la ora 12.30 la ora 14.30, costul este de 50 lei/persoană/atelier

***oferim 2 locuri gratuite pentru studenți (facultăți: sociologie, psihologie) pentru a fi alături de un profesionist și a acumula experiența lucrului în echipă cu grupuri de adulți (pentru cei care vor fi alături de noi cel puțin 10 ore, oferim adeverință de practică).

Plata se face în ziua evenimentului.
Formular online pentru înscriere: http://goo.gl/forms/wc3hLDnz3X

Călătorie în jurul… emoțiilor (ateliere pentru copii)

21 februarie – mărțișor
20 martie – Primăvara
17 aprilie – Paște
22 mai – Ziua copilului
19 iunie – Luna copilăriei
24 iulie – Vara și culorile
12-14 august – tabără urbană de creație (6 ore/zi cu masă de prânz și gustare incluse)

Cunoaștem teritorii, continente, dar de multe ori suntem puși în fața dificultăților tocmai din pricina emoțiilor.
Într-un ținut necunoscut sentimentul de siguranță este diminuat, la fel se-ntâmplă și cu emoțiile – dacă nu le cunoști, cum le poți gestiona?
Astăzi, copiii au acces la mult mai multe resurse decât am avut noi cu ani în urmă, iar varietatea de activități le oferă oportunitatea de a descoperi atât lumea interioară, cât și cea exterioară, în toată splendoare ei. Copiii se exprimă simbolic și învață făcând, așa că noi am pregătit spațiul adecvat lucrului în echipă pentru a împărtăși trăirile și emoțiile, iar evenimentele dedicate celor mici 6 – 10 ani, sunt construite pentru a-i încuraja să se manifeste cât mai autentic și să relaționeze cu alți copii, legând astfel prietenii chiar aici, la Asteri.

Pentru a împărtăși experiențele trăite în cadrul atelierelor dedicate copiilor, vom folosi hashtag-ul #asterikids
Facilitatorii vor fi anunțați ulterior (profesioniști din cadrul asteri sau colaboratori externi)
Detalii despre participare 0755.11.66.66 / office@asteri.ro
(înscrierile se fac doar pe baza formularului online, pentru o gestionare cât mai eficientă la nivel administrativ, plata se face în ziua evenimentului)

Atelierele se vor desfășura o dată pe lună, duminica, de la ora 10.30 la ora 12.00, costul este de 50 lei/persoană/atelier, oferim 2 locuri gratuite pentru studenți pentru a fi alături de un profesionist și a acumula experiența lucrului în echipă cu grupuri de copii.
Formular online pentru înscriere: http://goo.gl/forms/gG7BihmAHG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.