Tratamentul cu Ultrasunete

Ultrasunete – elimină celulita!

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să împărtășesc cu tine câteva informații despre tratamentul de remodelare corporală cu ultrasunete.

 

Tratamentul cu Ultrasunete este excelent pentru remodelarea corporală deoarece reprezintă una dintre puținele metode în cursul căreia întâlnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate și de dizolvare simultană a lor, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Este asemănător cu cele folosite în centrele medicale, doar că în remodelarea corporala, ultrasunetele penetrează în profunzime, ajungând la nivelul țesutului adipos unde se găsește celulita.

 

Iată câteva dintre beneficiile de care te poți bucura dacă alegi remodelarea corporală prin ultrasunete:

 

  • Efect anticelulitic prin înmuierea nodulilor celulitici și eliminarea lor;
  • Redarea elasticității pielii;
  • Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei;
  • Efect anticearcăn și de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei;
  • Realizează o profundă sonoforeză – ultrasunetele, printr-o presiune acustică, maximizează eficiența ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulită;
  • Activare a micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a tratamentului cu ultrasunete.

 

Tratamentul anticelulitic cu ultrasunete îmbină efectul termic provocat de ultrasunete cu acțiunea activă a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creează micro – vibraţii invizibile (un milion vibrații pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4-5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitând mecanic țesuturile care se încălzesc și defibrozează celulita.

 

La fel ca orice altă terapie și aceasta are contraindicații, printre care se numără: dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtătoril de tije metalice, boli cardiace sau astm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.