Termocuverta – inamicul vergeturilor

Termocuverta – inamicul vergeturilor

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să îți împărtășesc câteva informații despre tratamentul de eliminare a apei din țesuturi cu ajutorul termocuvertei.

 

Termocuverta este o nouă tehnică de eliminare a apei, astfel realizându-se o circulație sanguină mai bună la nivelul dermei, scăderea în greutate și eliminarea celulitei. Acest procedeu este o alternativă a saunei și este recomandat persoanelor care nu suportă temperatura ridicată din sauna clasică. Termocuverta, sau termoterapia, reprezintă în fapt o saună locală, ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducând la arderea extrem de rapidă a țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și pierderea în centimetrii.

Iată câteva dintre beneficiile de care te vei bucura dacă vei alege termoterapia:

  • îmbunătățirea circulației periferice, a sistemului imunitar, a digestiei și a procesului de hrănire a pielii;
  • accelerarea metabolismului și sporirea procesului de detoxifiere;
  • reducerea retenției hidrosaline, favorizarea transpirației și diurezei și oxigenarea țesuturilor;
  • ameliorarea vergeturilor;
  • diminuarea stratului adipos și a celulitei.

 

Printre contraindicații și precauții se regăsesc:

  • hipotensiune sau hipertensiune sau alte afecțiuni cardiovasculare;
  • probleme renale;
  • boli dermatologice;
  • insuficiență venoasă (picioare umflate, varice, vase sparte, ulcere varicoase);
  • sarcină

 

Procedura începe prin aplicarea tratamentului ales în funcție de nevoile individuale și efectul dorit. Astfel se poate opta pentru tratamente cu efect anticelulitic, detoxifiant sau relaxant. După prima ședință vă veți simți mai ușoară și primele rezultate vor fi vizibile în cel mai scurt timp dacă ședințele sunt constante și sunt combinate cu un stil de viață sănătos. Pe parcursul mai multor ședințe se vor observa diminuări ale circumferinței taliei, șoldurilor, brațelor, gambelor, iar pielea va deveni mai catifelată.

La Asteri vă puteți bucura de acest serviciu, care este tocmai potrivit în apropierea anotimpului rece, el venind în ajutor pentru a vă modela corpul și totodată pentru a-l încălzi și relaxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.