tabara la rulote

Tabăra Cu tine! la rulote

Relaxare fizică și mentală, provocare și schimbare – în 3 zile pentru și cu tine (12, 13, 14 august).

Această tabără a fost realizată din dorința echipei asteri de a oferi un program complex de relaxare și îmbunătățire a calității vieții chiar în sânul naturii, la 130 km distanță de București – suficient de aproape pentru a ajunge repede și îndeajuns de departe pentru a ne deconecta de agitația capitalei. Vom răspunde astfel nevoilor oamenilor de a fi în contact cu sinele, cu o abordare structurată și individualizată

Pentru că vor fi 3 zile intense și profunde, este necesar să cunoaștem participanții înainte de a petrece acest timp împreună, așadar înscrierea și validarea acesteia se face astfel:

  1. Completarea formularului online
  2. Interviul la sediul asteri despre nevoi și motivație, contract, condiții de plată

Evenimente și servicii: workshop dezvoltare personală, laughter yoga – terapie prin râs, 2 ateliere de pictură, atelier de colorat, ateliere stretching în natură, masaj de relaxare și reflexoterapie, jocuri&activități de grup, o petrecere surpriză

Facilitatori: Roxana Badea (psiholog), Alexandra Nicola (maseur), Oana Ciobotaru (artist).

Include: evenimente, transport de la Slobozia la Gimbășani, cazare la rulote, evenimente, mâncare (ingredientele vor fi puse la dispoziția participanților și le vom prepara împreună – traineri și participanți), apă plată, handout, coffee & snack breaks.

Bonus: natură – baltă, ore de relaxare în natură sub un deal, contact cu cerul – din foișorul cu băncuțe aflat în vârful dealului (unde putem sorbi cu drag cafeaua de dimineață sau putem savura apusul), somn pe un ponton de lemn de pe mini-balta cu pești sau terapie cu animale: cai, măgari, capre și ponei, de păsări nu mai spunem. :) Instalăm patul de masaj sub deal și răsfățăm trupul și organismul: masaj de relaxare și reflexoterapie. Gătim la ceaun, spunem povești, cântăm, pictăm și dansăm :) Pe scurt: un program complex ce vine să demonstreze că avem nevoie de timp pentru sine.

P.S. Locația e back to the basics – rulote vechi, 1 wc disponibil în curte (dar modern), duș improvizat dintr-un bidon imens, încălzit la razele soarelui, mâncare gătită de noi.

Locuri disponibile: 10 persoane (pentru înscriere este necesară completarea formularului online și stabilirea unui interviu face2face)

Pentru înscriere, te rugăm să completezi următorul formular: click AICI

Investiție: 405 euro/persoană (curs BNR din ziua plății, la sediul asteri sau prin transfer bancar – ING Bank)

Alte detalii despre eveniment prin intermediul e-mailului: office@asteri.ro

Nu știm cu ce bagaj sau cu cine vii (în cârcă), dar cu siguranță vei pleca cât mai tu cu …tine! :) And it’s a promise – doar dacă nu vrei tu să ne contrazici. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 20 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.