terapia cu ultrasunete

Remodelare corporală prin terapia cu ultrasunete

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să împărtășesc cu tine câteva informații despre tratementele cu ultrasunete, care îți vor fi de folos dacă îți dorești să slăbești, sau să îți îmbunătățești aspectul pielii.

 

Terapia cu ultrasunete este cunoscută de mulți ani, însă la început, ea a fost folosită în domeniul medical, pentru recuperare. În domeniul remodelării corporale, a intrat în urmă cu câțiva ani și este folosită pentru a reda corpului tonifierea și elasticitatea. Este o terapie neinvazivă și nedureroasă, are o profunzime de acțiune de până la 6 cm și chiar mai mult și ea nu reprezintă nici un pericol pentru oase și articulații. Ea este o variantă excelentă pentru remodelarea corporală deoarece are un efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcificate și de dizolvare simultană a acestora. Se poate aplica pe toate zonele care necesită slăbire: abdomen, șolduri, coapse, brațe, bărbie, etc.

 

Iată câteva dintre beneficiile acestei terapii:

  • Redă elasticității pielii și eliminarea celulitei;
  • Uniformizează culoarea epidermei și ameliorarea sau chiar eliminarea vergeturilor;
  • Stimulează termic și acustic micro-circulația sangvină;
  • Ajută la eliminarea toxinelor;
  • Activează melanina de sub piele, ceea ce are un efect de reducere a ridurilor.

 

Ca orice altă terapie și aceasta are contraindicații atunci când persoana suferă de:

  • Inflamații cutanate sau boli de piele;
  • Epilepsie, spasmofilie, boli cardiace grave, astm;
  • Varice pronunțate;

 

Tratamentul cu ultrasunete reprezintă deasemenea o variantă foarte bună de a îmbina utilul (remodelarea corporală) cu plăcutul (relaxarea), de aceea vă aștept cu drag să vă oferiți timp vouă și corpului vostru, într-un ambient plăcut, unde vă veți putea bucura și de multe alte servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.