Răsfăț pentru bunici

Răsfăț pentru bunici

După o viață de bucurii, lacrimi, experiențe, reușite, nereușite, oamenii în vârstă ajung într-un final la pensie, moment dificil, mai ales din punct de vedere social și interpersonal. De ce? Pentru că încă au energie și sclipire-n privire, dacă avem noi curaj să privim în adâncul lor.

Pentru că în Asteri există oameni care iubesc oamenii și au o anumită sensibilitate pentru vârstnici și pentru că înțeleg schimbările pe care bătrânețea le aduce în bagajul ei, ne-am gândit la o posibilitate de răsfăț care să fie 2 în 1: socializare și relaxare.

Îi invităm pe bunici să iasă din zona de confort, să se plimbe până la noi, unde îi vom servi cu un ceai aromat, îi vom anima cu discuții prietenoase și îi vom relaxa cu un masaj. Apoi, cu siguranță „ochelarii” prin care vor privi viața vor fi cu siguranță mai colorați și veseli.

Promovăm sănătatea sub orice formă – fizică, mentală sau emoțională și ne străduim să aducem un plus calității vieții fie că este vorba de copii, adolescenți, adulți sau vârstnici.

Dacă ești un bunic pe bune sau doar vârsta te recomandă ori cunoști vreunul, sună-ne la 0755.11.66.66 și programează-te la Alexandra, specialistul nostru wellness.

Îți oferim 8 ședințe de masaj de relaxare cu uleiuri esențiale, la un preț de bun simț: 100 lei, iar pentru schimbarea tonusului fizic și psihic te îndrumăm să vii de 2 ori pe săptămână la noi – indiferent de alegerea ta, abonamentul este valabil pe o perioada nedeterminată, dându-ți posibilitatea de a veni în funcție de nevoi (condiția generală de valabilitate a abonamentelor Asteri este de 1 lună, dar nu se va aplica în cazul pensionarilor).

Stați liniștiți, ne ocupăm noi de zâmbete și voie bună!

Cu drag,

Echipa ASTERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.