programul care îți oferă încredere

Există o graniță foarte fină între decizii și alegeri. Adesea suntem prinși undeva între cele două. Cum recunoști asta? Știi senzația aceea în care pare că îți pierzi echilibrul? Fizic, mental și emoțional. Acest program este realizat ca un itinerar. Știi foarte clar de unde pleci și la fel de bine unde vei ajunge. Vom folosi tehnologia în avantajul nostru pentru sesiunile online și resursele pe care le vei primi  în timpul programului wellBE. 

despre
wellBE

Un program cu o durată de 3 luni, o întâlnire online live pe săptămână și materiale pe email care să te îndrume în timpul dintre sesiuni.

wellBE e promisiunea față de tine că faci tot ce ține de tine pentru a fi bine.

Programul wellBE este o continuare a Challenge-ului wellBE de 30 de zile și este disponibil doar pentru 3 clienți pe lună (9 persoane pe an). 

Roxana preia clienți pentru programul wellBE doar de 3 ori pe an, în luna: ianuarie, mai și septembrie.

Programul intensiv wellBE urmează o structură aparte, realizată chiar de Roxana și se bazează pe cunoștințele acumulate în ultimii 12 ani din domeniul sănătății umane, îmbinate cu experiența de lucru 1 la 1 și cu grupurile. wellBE este individualizat și creat pe nevoile, resursele  și dificultățile fiecărui client. Acest program este pentru tine dacă îți dorești cu adevărat să implementezi obiceiuri sănătoase în viața ta. 

Roxana Badea

"

psiholog clinician specialist // lector

Roxana Badea

Am creat programul wellBE din convingerea că psihicul uman are capacitatea de a mobiliza resursele interne necesare într-o perioadă delimitată de timp, iar implicarea susținută într-un proces va duce la angajament și rezultate de lungă durată. Acest program este un training 1 la 1 de autocunoaștere, reziliență și self-help care îmbină armonios elemente teoretice cu tehnici practice.

despre

Roxana Badea este specialist în anxietate și burnout, psiholog clinician specialist și psihoterapeut în formare în Consiliere și Psihoterapii Scurte Colaborative cu experiență în lucrul cu stresul și trauma, în special cu pacienți chirurgicali (tumori cerebrale) și copii cu tulburări de dezvoltare.

În urmă cu 11 ani, la începutul studiilor în psihologie, a completat paleta de cunoștințe cu formări în NLP (Practitioner & Master) și Coaching (MetaSystème), iar ulterior cu module din terapia de scurtă durată.

La începutul anului 2018 s-a relocat în Salonic, unde în prezent este co-fondator al Institutului Psihosomatic zenconnect și din 2019 predă cursuri de psihologie în cadrul City College Universiy of York European Campus; iar sesiunile, programele și evenimentele online reprezintă un răspuns firesc al cererilor clienților după relocare și mai mult, în contextul pandemiei.

well
be