programul care îți oferă încredere

Există o graniță foarte fină între decizii și alegeri. Adesea suntem prinși undeva între cele două. Cum recunoști asta? Știi senzația aceea în care pare că îți pierzi echilibrul? Fizic, mental și emoțional. Acest program este realizat ca un itinerar. Știi foarte clar de unde pleci și la fel de bine unde vei ajunge. Vom folosi tehnologia în avantajul nostru pentru sesiunile online și resursele pe care le vei primi  în timpul programului wellBE. 

despre
wellBE

Un program cu o durată de 3 luni, o întâlnire online live pe săptămână și materiale pe email care să te îndrume în timpul dintre sesiuni.

wellBE e promisiunea față de tine că faci tot ce ține de tine pentru a fi bine.

Programul wellBE este o continuare a Challenge-ului wellBE de 30 de zile și este disponibil doar pentru 3 clienți pe lună (9 persoane pe an). 

Roxana preia clienți pentru programul wellBE doar de 3 ori pe an, în luna: ianuarie, mai și septembrie.

Programul intensiv wellBE urmează o structură aparte, realizată chiar de Roxana și se bazează pe cunoștințele acumulate în ultimii 12 ani din domeniul sănătății umane, îmbinate cu experiența de lucru 1 la 1 și cu grupurile. wellBE este individualizat și creat pe nevoile, resursele  și dificultățile fiecărui client. Acest program este pentru tine dacă îți dorești cu adevărat să implementezi obiceiuri sănătoase în viața ta. 

Roxana Badea

"

psiholog clinician specialist // lector

Roxana Badea

Am creat programul wellBE din convingerea că psihicul uman are capacitatea de a mobiliza resursele interne necesare într-o perioadă delimitată de timp, iar implicarea susținută într-un proces va duce la angajament și rezultate de lungă durată. Acest program este un training 1 la 1 de autocunoaștere, reziliență și self-help care îmbină armonios elemente teoretice cu tehnici practice.

despre

Roxana Badea este specialist în anxietate și burnout, psiholog clinician specialist și psihoterapeut în formare în Consiliere și Psihoterapii Scurte Colaborative cu experiență în lucrul cu stresul și trauma, în special cu pacienți chirurgicali (tumori cerebrale) și copii cu tulburări de dezvoltare.

În urmă cu 11 ani, la începutul studiilor în psihologie, a completat paleta de cunoștințe cu formări în NLP (Practitioner & Master) și Coaching (MetaSystème), iar ulterior cu module din terapia de scurtă durată.

La începutul anului 2018 s-a relocat în Salonic, unde în prezent este co-fondator al Institutului Psihosomatic zenconnect și din 2019 predă cursuri de psihologie în cadrul City College Universiy of York European Campus; iar sesiunile, programele și evenimentele online reprezintă un răspuns firesc al cererilor clienților după relocare și mai mult, în contextul pandemiei.

well
be

wellBE este potrivit pentru tine dacă ai nevoie să..​

...dobândești claritate​

Atunci când există confuzie, orice drum presupune mai mult efort. Este ca și cum ai conduce pe ploaie torențială o mașină fără ștergătoare. În mod metaforic, există instrumente potrivite pentru orice situație, astfel încât să ai o perspectivă clară și obiectivă. Lipsa de claritate face cele mai mari ravagii în viața noastră: comunicare, relații, muncă, în trafic.

...comunici asertiv și eficient​

Vorbim, dar nu de puține ori se întâmplă să ne exprimăm altfel decât ne dorim sau să nu fim înțeleși. Alteori, părăsim “papucii” de adult și ne trezim în cei de copil. Cam strâng, nu-i așa? De câte ori “Nu mă iubești?” nu a fost folosit pentru a exprima “Am nevoie de mai multă atenție, cum te pot ajuta să mi-o acorzi?” E o diferență. Comunicarea este artă și știință deopotrivă, iar bazele ei le poți dobândi începând de acum.

...reduci stresul negativ

Există stresul acela bun - eustres care ne mobilizează resursele fizice și psihice atunci când este nevoie să ne apărăm de un pericol, să reușim la un examen, să obținem un rol dorit, să ajungem la linia de sosire a unui maraton. Este de păstrat, desigur! Iar despre stresul “rău”, aș putea spune doar că în 2021 nu mai suntem vânați de prădători, ci doar de deadlineuri, frici și ce-ar fi fost dacă-uri. Prin tehnici specifice de relaxare, vei dobândi abilitățile necesare pentru a te elibera de tensiunea fizică și mentală.

...te dezvălui autentic

A te expune cu temerile și vulnerabilitățile tale poate fi dovada cea mai mare de maturitate și asumare la nivel emoțional și mental. În acest program, o poți face fără a fi judecat și fără a fi nevoit să menajezi pe cineva. Este un cadru sigur, în care dificultățile își găsesc un popas pe drumul dezvoltării și relaxării.

...potențezi resursele existente

Doar identificând resursele poți începe un proces prin care să le folosești pentru a ameliora aspecte pe care le consideri dăunătoare sau disfuncționale în viața ta personală și profesională. Altfel, e unfair față de tine. Este ca și cum te-ai lupta cu un godzilla fără nicio armă. Nu poți porni în căutarea unui "eu" mai bun, fără să știi și să te sprijini pe ce funcționează deja în viața ta. Iar dacă ultima propoziție te intrigă, îți spun eu o resursă pe care o ai deja și nici nu e necesar să te cunosc: faptul că citești aceste rânduri acum.

...acționezi cu încredere și calm

Diferența dintre reacție și acțiune este adesea trecută cu vederea, deși este foarte clar că prima se referă la ceva instinctual, în care nu avem control, iar cea de-a doua este legată de o implicare conștientă și asumată din partea noastră, în orice fel de context. La modul cel mai practic, este un pas în afara noastră, fără a fi copleșiți emoțional, având capacitatea de autoreglare rapidă și focus pe căutarea soluțiilor. Vei descoperi prin wellBE zona proximei dezvoltări - fără a rămâne în îona de confort și fără a ajunge într-o zonă de frustrare sau copleșire. Cu alte cuvinte, vei găsi echilibrul tău interior pe care îl vei manifesta îi în exterior: acasă sau la muncă.

luni
sesiuni online
lei/lună

2022

în fiecare lună există un număr limitat de 3 programe online wellBE următoarele înscrieri disponibile sunt pentru anul 2022. Folosește formularul de înscriere pentru a aflat mai multe.

Modalități de plată

Transfer bancar

CIP Roxana Badea
RO30INGB0000999905610754

Plată securizată

Vei plăti cu cardul direct prin platforma online STRIPE.

Rate

Dacă ai nevoie de un payment plan, dă-ne de veste și găsim soluția optimă pentru tine.