wellBE - călătoria de la gând la acțiune.

Există o graniță foarte fină între decizii și alegeri. Adesea suntem prinși undeva între cele două. Cum recunoști asta? Știi senzația aceea în care pare că îți pierzi echilibrul? Fizic, mental, emoțional. Acest program este realizat ca un itinerar. Știi foarte clar de unde pleci și la fel de bine unde vei ajunge. Vom folosi tehnologia în avantajul nostru pentru sesiunile online și resursele pe care le vei primi  în timpul programului wellBE. 

coaching online

IAN.

în fiecare lună există un număr limitat de 2 programe online wellBE

0
locuri disponibile
Oportunitate să îți rezervi acum locul!
wellBE
Înscrie-te pe lista de așteptare și te vom contacta pentru a confirma datele disponibile și rezervarea locului.

wellBE este potrivit pentru tine dacă ai nevoie să..

ai un obiectiv sau să îl atingi.

...dobândești claritate

Atunci când există confuzie, orice drum presupune mai mult efort. Este ca și cum ai conduce pe ploaie torențială o mașină fără ștergătoare. În mod metaforic, există instrumente potrivite pentru orice situație, astfel încât să o privești cât mai clar și obiectiv.

...comunici asertiv și eficient

Vorbim, dar nu de puține ori se întâmplă să ne exprimăm altfel decât ne dorim sau să nu fim înțeleși. Alteori, părăsim “papucii” de adult și ne trezim în cei de copil. Cam strâng, nu-i așa? De câte ori “Nu mă iubești?” nu a fost folosit pentru a exprima “Am nevoie de mai multă atenție, cum te pot ajuta să mi-o acorzi?” E o diferență. Comunicarea este artă și știință deopotrivă, iar bazele ei le poți dobândi începând de acum.

...reduci stresul negativ - distres

Există stresul acela bun – eustres care ne mobilizează resursele fizice și psihice atunci când este nevoie: să ne apărăm de un pericol, să reușim la un examen, să obținem un rol dorit. Este de păstrat, desigur. Iar despre stresul “rău”, aș putea spune doar că în 2019 nu mai suntem vânați de prădători, ci doar de deadlineuri, frici și ce-ar fi fost dacă-uri. Prin tehnici specifice de relaxare, vei dobândi abilitățile necesare pentru a te elibera din tensiunea fizică și mentală.

...te dezvălui într-un mod autentic

A te expune cu temerile și vulnerabilitățile tale poate fi dovada cea mai mare de maturitate și asumare la nivel emoțional și mental. În acest program, o poți face fără a fi judecat și fără a fi nevoit să menajezi pe cineva. Este un cadru sigur, în care dificultățile își găsesc un popas pe drumul dezvoltării și relaxării.

...highlight resursele

Doar identificând resursele, poți începe un proces prin care să le folosești pentru a ameliora aspecte pe care le consideri dăunătoare sau disfuncționale în viața ta personală și profesională. Altfel, e unfair față de tine. Este ca și cum te-ai lupta cu un godzilla, fără nicio armă. Nu poți porni în căutarea unui “eu” mai bun, fără să știi ce funcționează deja.

...acționezi cu încredere și calm

Diferența dintre reacție și acțiune este adesea trecută cu vederea, deși este foarte clar că prima se referă la ceva instinctual, în care nu avem control, iar cea de-a doua este legată de o implicare conștientă și asumată din partea noastră, în orice fel de context. La modul cel mai practic, este un pas în afara noastră, fără a fi copleșiți emoțional, având capacitatea de autoreglare rapidă și focus pe căutarea soluțiilor.

PASUL 1

Te înscrii prin formularul online pentru a-ți manifesta interesul față de programul wellBE.PASUL 2

Vei primi pe e-mail un formular online de evaluare a nevoilor și a motivației înainte de implicarea în program, apoi te vom contacta telefonic pentru o discuție de 15 minute.

PASUL 3

Dacă din rezultatul evaluării și din convorbine reiese faptul că te-ai angaja în acest proces, vei primi agenda desfășurată a programului alături de contract.

PASUL 4

După semnarea contractului, clarificarea aspectelor administrative și de cadru, vom stabili prima sesiune online.

It's showtime!

DE CE AI NEVOIE PENTRU A DEMARA ACEST PROCES?

Ai nevoie de un gadget/dispozitiv, conexiune la internet și o pereche de căști pentru a crea un cadru cât mai intim, în care să te simți în siguranță. Desigur, fiind un program online, te poți alătura convorbirii din orice mediu familiar în care te simți în largul tău. Alături de un ceai sau o cafea. 😉
Este recomandat să cunoști limba engleză la un nivel mediu, deoarece vei primi materiale (audio/text/video).

well, Be!
Boost your know-how!

Programul intensiv wellBE urmează o structură aparte, realizată chiar de Roxana și se bazează pe cunoștințele acumulate în ultimii 11 ani din domeniul sănătății umane, îmbinate cu experiența de lucru 1 la 1 și cu grupurile.

Deși subiectele fiecărei sesiuni sunt bine definite încă de la început, fiecare program este individualizat și creat pe nevoile, resursele  și dificultățile fiecărui client.

Din acest motiv, înainte de a decide dacă acest program îți este potrivit și dacă ai motivația necesară pentru a te implica, va exista o evaluare (formular online) și o discuție telefonică de 15′ (gratuite), după care se va stabili dacă este momentul oportun pentru a parcurge aceste sesiuni împreună.

Pe scurt, este ca și cum te-ai pregăti pentru o intervenție chirurgicală, însă valorile analizelor medicale indică faptul că e necesar să întărești sistemul imunitar mai întâi pentru a rezista. Vei primi îndrumările necesare, dacă va fi cazul, cu ce poți face înainte de a începe programul wellBE, astfel încât să îți aducă beneficii și să îți atingi potențialul maxim.

 

NB! Acest program este un training 1 la 1 de autocunoaștere, reziliență și self-help care îmbină armonios noțiuni teoretice cu tehnici practice.

luni
sesiuni online
euro / program

Transfer bancar

CIP Roxana Badea
RO30INGB0000999905610754
*în lei la cursul BNR din ziua plății

Plată online

roxana@asteri.ro

*plată în euro

Modalități de plată

50 euro după semnarea contractului pentru rezervarea locului.
375 euro după prima ședință online pentru întreg programul.
*este posibilă și plata în rate

Roxana Badea centrul asteri

Roxana Badea

 

Psiholog clinician specialist și psihoterapeut în formare în Consiliere și Psihoterapii Scurte Colaborative  cu experiență în lucrul cu stresul și trauma, în special cu pacienți chirurgicali (tumori cerebrale) și copii cu tulburări de dezvoltare.

În urmă cu 11 ani, la începutul studiilor în psihologie, a completat paleta de cunoștințe cu formări în NLP (Practitioner & Master) și Coaching (MetaSystème), iar ulterior cu module din terapia de scurtă durată.

La începutul lui 2018 s-a relocat în Salonic, unde în prezent este co-fondator zenconnect și predă cursuri de psihologie în cadrul unei universități private; iar programele și sesiunile online reprezintă un răspuns firesc al cererilor.

Am creat paleta de programe wellBE din convingerea că psihicul uman are capacitatea de a mobiliza resursele interne necesare într-o perioadă delimitată de timp, iar implicarea susținută într-un proces va duce la angajament și rezultate de lungă durată.

Hai în comunitatea noastră online >>

Pe grupul de facebook ne-am propus să creăm o comunitate bazată pe sharing is caring , suport și comunicare.
Este un grup focusat pe resurse și soluții.