fbpx

Program psihosomatic pentru sănătatea ta fizică, mentală și emoțională

Te ajutăm să diminuezi durerile musculare și să gestionezi mai bine stresul în viața ta. Totul online, într-un spațiu securizat de un kinetoterapeut și un psiholog.

Un program psihosomatic creat de doi specialiști

Roxana Badea, specialist în anxietate și burnout, psiholog clinician specialist, psihoterapeut în formare și lector universitar alături de Alexandra Nicola, kinetoterapeut și specialist terapii manuale mixte a creat un program care să răspundă integrat și eficient unor nevoi la nivel fizic, mental și emoțional. Cu o experiență de lucru împreună de aproximativ 7 ani, în România și în Grecia, dar și online din 2018, Roxana și Alexandra oferă acest program cu încrederea că durerile pot fi ameliorate, postura îmbunătățită și fricile îmblânzite. Și-au propus să ajute oamenii să fie mai bine, mai buni, mai blânzi cu ei înșiși în această călătorie numită viață și reușesc de minune să colaboreze cu toți clienții care înțeleg importanța legăturii minte-corp.  

Specializarea noastră

În cei 6 ani de când colaborăm și reușim să îmbinăm cu succes profesiile noastre, ne-am specializat într-o arie de expertiză care acoperă o gamă specifică de dificultăți pe care le putem aborda împreună cu încredere și rezultate eficiente, de lungă durată.

Sesiuni practice

Suficient timp pentru experiență, conștientizare și schimbare.

Timp pentru tine

Într-o perioadă scurtă de timp, te vei împrieteni cu tine – fizic, mental și emoțional.

Informații utile

Materiale relevante despre funcționarea organismului tău.

Relaxare și încredere

La finalul wellBoEm te vei simți mai bine în propriul corp, confortabil cu gândurile și emoțiile tale. Cât mai autentic în propria viață.

IANUARIE

în fiecare lună există un număr limitat de programe wellBoEm online, iar sesiunile se desfășoară doar pe bază de programare în prealabil.

0
locuri disponibile

De ce online?

Tehnologia este aliatul nostru pentru a ajunge cât mai aproape de om, oriunde în lume. Video este o experiență în care distanța este redusă semnificativ.

De ce kinetoterapeut și psiholog?

Pentru că vrem să îți împărtășim din cunoștințele și experiența noastră, astfel încât să reduci timpul, energia și banii pe care îi investești pentru a avea rezultate pe cont propriu.

Ce îți oferim?

0
sesiuni online | 90 minute / sesiune
0
ron / program

Echipa psihosomatică wellBoEm online

În ultimii ani atenția mea s-a îndreptat către impactul pe care coloana vertebrală, postura, durerea fizică și stresul îl au asupra organismului. Din acest motiv, am ales să îmi îmbogățesc cunoștințele cu tehnici din terapii manuale mixte și din terapia miofascială, pentru a putea dezvolta programe multidisciplinare ce au ca obiectiv relaxarea neuromusculară și reglarea emoțională.

Alexandra și Roxana sunt fondatoarele Institutului Psihosomatic zenconnect din Salonic și creatoarele platformei de cursuri online zenconnect academy.

Legătura dintre minte și corp m-a fascinat întotdeauna, iar în ultimii ani, prin colaborarea cu Alexandra am aprofundat acest subiect. Modul în care mintea își pune amprenta asupra corpului nostru mă provoacă să caut soluții pentru clienții mei care se confruntă cu anxietate, depresie și burnout. Astfel, programele multidisciplinare pe care le creez sunt în strânsă legătură cu un specialist care poate adresa și nevoile de la nivel fizic.

“A exista, pentru o ființă conștientă, înseamnă a se schimba, a se schimba înseamnă a se maturiza, a se maturiza înseamnă a se crea infinit pe sine însuși.” – A. Thibaudet