fbpx

Programul care îți mângâie durerea musculară și articulară

Alexandra Nicola, kinetoterapeut, osteopat în formare, specialist terapii manuale mixte, dublă specializare în terapie miofascială și în diagnosticarea & tratamentul articulației temporo-mandibulare. Sunt aici pentru tine!

KINETO

sesiuni personalizate

01

PROGRAME INDIVIDUALIZATE

Create cu atenție, drag și profesionalism de un kinetoterapeut care lucrează cu clienți din toată lumea.

online

1

LA

1

Sesiunile online 1 la 1 sunt individualizate în funcție de nevoile tale și au o durată de 50 de minute. Din experiența mea, am constatat că rezultatele nu întârzie să apară încă de la prima întâlnire, de aceea am creat un program special în care ne vom întâlni de 4 ori - o dată pe săptămână și apoi de comun acord, hotărâm dacă este necesar să continuăm. Pe parcursul fiecărei ședințe facem împreună exerciții terapeutice focusate pe nevoia ta, iar la finalul celor 50 de minute vei primi un e-mail cu informații și exerciții care îți va fi de folos oricând dorești să te întorci către planul tău personalizat. Timp de o lună vom îmbina armonios partea de informare cu practica și îți garantez că rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp și vor fi de lungă durată. 


02

UN PAS - DE la SEDENTARISM LA O VIAȚĂ ACTIVĂ​

Știu cât de provocator poate fi să renunți la canapeaua pe care abia aștepți să te întinzi și să alegi să faci mișcare. Totodată, știu cât de important este să faci asta și cât de mult te va ajuta să te simți mai bine în propriul corp și chiar în propriile emoții. Împreună, în ritmul tău, vom păși spre o viață activă, în care sedentarismul efectiv nu își va mai găsi locul.

Aceste webinarii live au luat naștere atunci când am înțeles de la persoanele cu care lucram, câtă nevoie au de deconectare de la rutina lor și de conectare la sine. Sunt webinarii practice, concepute pentru persoanele dornice să învețe și să experimenteze beneficiile pe care le are stretching-ul, respirația și exercițiile terapeutice, asupra întregului organism. Timp de 40 de minute, vom practica împreună o diversitate de tehnici care îți vor relaxa musculatura și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Mai multe decât atât, vei avea ocazia să cunoști persoane care au același obiectiv cu tine - starea de bine. 


w

e

b

i

N

A

R

SPECIALIZĂRI

Dacă te confrunți cu una dintre situațiile de mai jos, atunci îți promit că eu sunt specialistul potrivit nevoilor tale pentru că aceasta este aria mea de expertiză, motiv pentru care am investit în dezvoltarea mea profesională constant în ultimii 7 ani.

dureri musculare

Lucrez zilnic cu persoane care au dureri musculare și astfel am posibilitatea să înțeleg îndeaproape cât de mult le este influențată viața din cauza acestora. Totul prinde o altă formă atunci când ai dureri și corpul tău nu mai vrea să te asculte, ci vrea pur și simplu să se odihnească sau… vrea să faci lucrurile puțin altfel, pentru a-l ajuta. Consider că informarea și practica fac o echipă foarte bună și tocmai de aceea sunt aici pentru tine, pentru a-ți arăta de ce este important să faci mici schimbări, cum să le faci într-un mod cât mai lin și cum să reușești să le menții în rutina ta de zi cu zi.