fbpx

Programul care îți mângâie durerea musculară și articulară

Alexandra Nicola, kinetoterapeut, osteopat în formare, specialist terapii manuale mixte, dublă specializare în terapie miofascială și în diagnosticarea & tratamentul articulației temporo-mandibulare. Sunt aici pentru tine!

KINETO

sesiuni personalizate

01

PROGRAME INDIVIDUALIZATE

Create cu atenție, drag și profesionalism de un kinetoterapeut care lucrează cu clienți din toată lumea.

online

1

LA

1

Sesiunile online 1 la 1 sunt individualizate în funcție de nevoile tale și au o durată de 50 de minute. Din experiența mea, am constatat că rezultatele nu întârzie să apară încă de la prima întâlnire, de aceea am creat un program special în care ne vom întâlni de 4 ori - o dată pe săptămână și apoi de comun acord, hotărâm dacă este necesar să continuăm. Pe parcursul fiecărei ședințe facem împreună exerciții terapeutice focusate pe nevoia ta, iar la finalul celor 50 de minute vei primi un e-mail cu informații și exerciții care îți va fi de folos oricând dorești să te întorci către planul tău personalizat. Timp de o lună vom îmbina armonios partea de informare cu practica și îți garantez că rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp și vor fi de lungă durată. 


02

UN PAS - DE la SEDENTARISM LA O VIAȚĂ ACTIVĂ​

Știu cât de provocator poate fi să renunți la canapeaua pe care abia aștepți să te întinzi și să alegi să faci mișcare. Totodată, știu cât de important este să faci asta și cât de mult te va ajuta să te simți mai bine în propriul corp și chiar în propriile emoții. Împreună, în ritmul tău, vom păși spre o viață activă, în care sedentarismul efectiv nu își va mai găsi locul.

Aceste webinarii live au luat naștere atunci când am înțeles de la persoanele cu care lucram, câtă nevoie au de deconectare de la rutina lor și de conectare la sine. Sunt webinarii practice, concepute pentru persoanele dornice să învețe și să experimenteze beneficiile pe care le are stretching-ul, respirația și exercițiile terapeutice, asupra întregului organism. Timp de 40 de minute, vom practica împreună o diversitate de tehnici care îți vor relaxa musculatura și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Mai multe decât atât, vei avea ocazia să cunoști persoane care au același obiectiv cu tine - starea de bine. 


w

e

b

i

N

A

R

SPECIALIZĂRI

Dacă te confrunți cu una dintre situațiile de mai jos, atunci îți promit că eu sunt specialistul potrivit nevoilor tale pentru că aceasta este aria mea de expertiză, motiv pentru care am investit în dezvoltarea mea profesională constant în ultimii 7 ani.

dureri musculare

Lucrez zilnic cu persoane care au dureri musculare și astfel am posibilitatea să înțeleg îndeaproape cât de mult le este influențată viața din cauza acestora. Totul prinde o altă formă atunci când ai dureri și corpul tău nu mai vrea să te asculte, ci vrea pur și simplu să se odihnească sau… vrea să faci lucrurile puțin altfel, pentru a-l ajuta. Consider că informarea și practica fac o echipă foarte bună și tocmai de aceea sunt aici pentru tine, pentru a-ți arăta de ce este important să faci mici schimbări, cum să le faci într-un mod cât mai lin și cum să reușești să le menții în rutina ta de zi cu zi.

dureri articulare

Indiferent de vârsta pe care o ai, te poți “trezi” cu o durere de genunchi, de umăr, de gleznă sau te miri ce articulație căreia nu i-ai dat importanță până când nu a început să doară. Această “trezire” cu dureri, este momentul în care corpul nu mai rezistă și cumva trebuie să îți atragă atenția asupra problemei pe care o întâmpină. Prin exerciții terapeutice, alese exact pentru nevoile tale, vei putea nu doar să ameliorezi, dar și să previi apariția durerilor articulare, înainte ca tot corpul tău să “strige” după ajutor.

Corectare postură

Postura poate fi numită și oglinda emoțiilor și a rutinei tale zilnice. Ore prelungite la birou, în picioare sau la volan, stres, tensiune fizică și emoțională… toate acestea se pot vedea în postura pe care corpul tău o adoptă. Mai mult decât atât, postura are un mare impact asupra sănătății tale deoarece ea afectează respirația, digestia, contribuie la apariția durerilor de spate și îți influențează starea de spirit. Din fericire, funcționează și invers – prin corectarea posturii îți poți îmbunătăți capacitatea pulmonară, digestia și îți poți da un boost de încredere și bunăstare. Îndrumarea unui specialist potrivit ție este primul pas spre a atinge acest obiectiv.

recuperare după naștere

Dragă mămică, timp de 9 luni ai împărțit același cu corp cu o ființă cu care vei împărți momente toată viața. Durerile de spate, kilogramele în plus, stările de melancolie, toate au o rezolvare. Corpul uman este fascinant de inteligent și are o capacitate imensă de adaptare, dar are nevoie de tine, pentru a se recupera. Nu știu dacă ai avut o sarcină ușoară, sau una mai dificilă, dar știu sigur că ai făcut o treabă minunată. Acum este momentul să ai grijă de tine și eu sunt tare fericită să te pot îndruma în această călătorie.

Psihosomatică

În toți anii de experiență am înțeles cât de importantă este legătura dintre minte și corp, motiv pentu care colaborez strâns cu Roxana Badea, psiholog, prin programele psihosomatice, 1 la 1, cu clienții care se confruntă cu dureri de cap, dureri musculare, insomnie, anxietate, depresie și burnout.

Sedentarism

Sedentarismul este cel mai înfricoșător inamic al nostru, omul modern. Stilul de viață reprezintă un factor important al stării noastre de sănătate, iar sedentarismul este astăzi o problemă a țărilor dezvoltate și putem discuta despre el ca despre o afecțiune deoarece are un impact negativ semnificativ asupra organismului nostru: îmbătrânire prematură, creșterea riscului de a dezvolta cancer, boli cardiovasculare, diabet, diminuarea oxigenării organismului, afectarea posturii și a coloane vertebrale, creșterea în greutate.

ce spun clienții?

Alexandra este foarte atentă la nevoile clientului. În ședințele online cu ea, m-am simțit confortabil și susținută, nu doar fizic, dar și mental pentru că are un tonus bun și o atitudine pozitivă!

Amalia S.

Experiența cu Alexandra a fost una minunată! Eram într-o perioadă în care mergeam la tot felul de profesioniști, consultații și nimeni nu îmi dădea de cap, atât la propriu, cât și la figurat - aveam dureri crunte! A fost nevoie de o sesiune cu Alexandra și apoi durerile de cap și de la sciatic au dispărut în câteva ședințe. O recomand!

Ștefan B.

Când mi-a fost recomandă Alexandra, prima mea reacție a fost să refuz, pentru că îmi doream să lucrez cu cineva față în față, dar am zis să încerc o sesiune. Apoi am ajuns să iau 5 programe cu Alexandra, iar asta spune tot! Nu doar fizic m-a ajutat, ci și emoțional pentru că mereu avea pregătite și câteva zâmbete, ceea ce făcea ca exercițiile să fie plăcute!

Magda O.

PROGRAMEAZĂ-TE

Pentru mine este o onoare să lucrez cu tine. Tu îmi oferi timpul tău, iar eu îți aduc valoare, relaxare și multă încredere în propriile forțe! 

Ești pregătit să începem?

Alege programul potrivit

  • dureri musculare, articulare corectare postură
  • de la sedentarism la viață activă
  • recuperare după naștere
  • psihosomatică

Cu gând bun,
Alexandra Nicola