Mulțumim, Alexandra!

Dragilor, așa cum v-am obișnuit, asteri e un incubator pentru oamenii care au o pasiune. Ce se întâmplă atunci când ești gata de aventură? Îți iei zborul către locul potrivit. Dacă în septembrie 2014, Alexandra începuse călătoria către visul ei, în această vară devine realitate, iar următorul pas este desprinderea de noi. Alexandra a găsit locul potrivit pentru nevoile de kinetoterapeut și în curând va renunța la rolul de specialist wellness, pentru a ajuta și mai mult oamenii. Dar pentru că nouă ne este foarte dragă și pentru că și ea iubește locul care i-a adus experiență și mulțumire sufletească, pentru următoarea perioadă am hotărât de comun acord să păstrăm câteva servicii de relaxare pe care să le puteți savura alături de ea. Așadar, începând cu 1 iunie, Alexandra nu va mai fi disponibilă pentru serviciile de remodelare corporală, ci doar pentru cele wellness care se apropie mai multe de obiectivul ei: recuperarea și relaxarea. Iată detalii mai jos, chiar de la Alexandra:

În urmă cu 3 ani, cream cu emoții primele pachete de relaxare și remodelare corporală. Acum, după cum mi-am promis, mă apropii încet,încet de momentul în care îmi voi “lua zborul” spre kinetoterapie. Dar înainte să fac asta, am decis să creez un pachet de “La revedere!” și totuși de continuare a activității mele aici. Acest pachet conține serviciile mele cele mai dragi, care îmbină relaxarea somatică cu cea mentală și totodată mă aduc mai aproape de kinetoterapie.

Servicii incluse:

Masaj de relaxare – 1h 

AromaRelax – 1h                                       

Masaj terapeutic – 1h

Reflexoterapie – 40 min

Masaj de relaxare – masajul reprezintă una dintre cele mai vechi modalităţi de relaxare, de eliberare a tensiunilor şi în unele cazuri, chiar şi de vindecare. Rutina, stresul, oboseala sunt accumulate la nivelul corpului, de aceea musculatura ajunge să fie mai contractată decât este necesar și chiar dureroasă. Prin tehnicile masajului de relaxare musculatura se relaxează, circulația sanguină este îmbunătățită și astfel corpul este ajutat să elimine toxinele. Reducerea tensiunii musculare, obținută prin masaj, este în strânsă legătură cu inducerea unei stări mentale pozitive, micșorează anxietatea și depresia, îmbunătățește capacitatea de concentrare și oferă o stare de relaxare profundă.

Aromarelax – masajul este o terapie în adevăratul sens al cuvântului, iar când acesta este asociat cu uleiurile esențiale, devine o terapie mult mai eficientă. Aromarelax reprezintă o îmbinare perfectă între manevrele masajului suedez şi uleiul amestecat cu esenţe volatile. Esenţele folosite în acest tip de masaj, ajung în sânge prin pătrunderea în piele şi instalarea la nivelul sistemului nervos central. Prin parfumul lor, esenţele influenţează acea parte a creierului care răspunde de afectivitate

Masaj terapeutic – este o combinație între kinetoterapie, Yumeiho, Shiatsu, tehnici rusești, indiene, masaj european, masaj thailandez general și medical poate fi combinația pe care ai cautat-o pentru a-ti oferi o stare de bine, atât fizică, cât și psihică. Întărește sistemul imunitar și îmbunătățește tonusul zilnic, circulația sanguină și limfatică și totodată te ajută să obții o postură benefică coloanei vertebrale și tuturor organelor interne.

Reflexoterapie – prin reflexoterapie se acționează asupra picioarelor pentru a induce relaxarea, reducerea durerilor dar și pentru a stimula capacitatea de autovindecare a organismului. Prin stimularea punctelor reflexogene se stimulează circulaţia sanguină, a activitatii rinichilor, a circultiei limfatice şi astfel se accelerează epurarea organismului de toxine, determinând o îmbunătăţire a stării de sănătate.

Serviciile vor fi disponibile sub formă de pachete care conțin 4 ședințe (plata se poate face numerar sau transfer bancar, în 2 rate).

Pentru detalii office@asteri.ro / 0755.11.66.66.

Draga noastră, drum pavat cu pași de dans să-ți fie călătoria către kinetoterapie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.