Masaj Reflexogen

Masajul Reflexogen

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să îți împărtășesc câteva dintre beneficiile pe care le are masajul reflexogen asupra întregului organism.

Tălpile sunt centrul de stabilitate al corpului, dar au de suportat întreaga zi încălţări incomode şi câteodată eforturi prea mari, de aceea au nevoie de mai multă atenţie. În tălpi sunt reprezentate diferite zone ale corpului prin centrii nervoși și ar trebui protejate zilnic, dar îţi atrag atenţia abia când încep să te doară.

Iată câteva dintre beneficiile de care te poți bucura atât tu, cât și întregul tău organism, dacă alegi masajul reflexoterapeutic ca formă de relaxare:

 

  • Îmbunătățește circulația sanguină și cea limfatică;
  • Accelerează eliminarea toxinelor și a reziduurilor, împiedicând astfel depunerea lor în concentrații dăunătoare în ficat, intestine și rinichi;
  • Ameliorează durerile prin stimularea eliberării de endorfine;
  • Poate ameliora sau chiar trata maladii obișnuite precum: dureri de dinți, migrene, amețeală, rinite;
  • Ajută la regăsirea echilibrului și a calmului.

 

Despre masaj se poate spune că este vechi de când lumea. Era practicat chiar şi acum 5000 de ani, iar printre popoarele care l-au folosit ca metodă de vindecare şi de relaxare s-au numărat grecii, egiptenii, persanii, romanii, japonezii şi chinezii.

La Centrul de Dezvoltare Personală și Relaxare Asteri avem toate serviciile necesare pentru a te răsfăța cu masaj “din cap până-n picioare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.