Masajul cu bambus – cocktail revitalizant pentru trup și suflet

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să împărtășesc cu tine câteva informații despre masajul cu bambus, care cu siguranță îți vor fi de folos.

 

Pentru asiatici, bambusul este o plantă care simbolizează liniștea, energia vitală, fertilitatea, longevitatea și simplitatea. Suplă și robustă, tija de bambus este totodată un accesoriu de masaj excelent, pentru că accentuează puterea mișcărilor efectuate de terapeut. Mai profund decât un masaj tradițional, masajul cu bețe de bambus este originar din Africa și se realizează cu ajutorul tijelor de bambus, de dimensiuni diferite.  Masajul cu bambus este unul viguros, cu caracteristici de reactivare, stimulare a sistemului limfatic și a circulației sanguine, eliminarea toxinelor și combaterea stresului.

Iată câteva dintre beneficiile de care se poate bucura întregul organism în urma masajului cu bambus:

  • Netezirea și fermitatea pielii;
  • Micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor;
  • Diminuarea sau chiar dispariția celulitei și totodată tratarea vergeturilor;
  • Detoxifierea organismului prin intensificarea microcirculației;
  • Stimularea sistemului limfatic;
  • Înlătură oboseala, combate stresul și oferă energie atât mentală cât și fizică.

 

Să ne reamintim cât suntem de supuși stresului, rutinei, poluării iar toate astea nu fac decât să ne consume rezervorul de energie, accentuând oboseala și grăbind procesul de îmbătrânire al pielii. Practicat cu regularitate, masajul cu bețe de bambus nu va mai fi doar o terapie a corpului, dar și a sufletului deoarece bețele de bambus produc senzații variate, ce nu pot fi înlocuite de nicio altă terapie.

Vă așteptăm cu drag să ne pășiți pragul pentru a vă bucura de acest serviciu și de multe altele care vă vor ajuta să vă relaxați și să vă schimbați starea de spirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.