Fiecare om este unic și necesită o abordare individualizată, cât mai flexibilă și adaptată nevoilor sale, de aceea, orice terapie, fie ea de relaxare sau în scop terapeutic, pentru a fi benefică trebuie să fie personalizată.

Masajul terapeutic sau terapia manuală mixtă dispune de foarte multă flexibilitate, fiecare caz fiind abordat diferit. Întărește sistemul imunitar și îmbunătățește tonusul zilnic, circulația sanguină și limfatic și totodată te va ajută să obții o postură benefică coloanei vertebrale și tuturor organelor interne.

Tehnicile cuprinse în acest gen de terapii provin din:

Kinetoterapie; Tehnici japoneze: Yumeiho, Shiatsu; Tehnici chinezești: Tui- Na; Tehnici rusești; Tehnici indiene; Masaj thailandez: general și medical; Masaj european;

Îți sugerez să fii îmbrăcat lejer, deoarece acest masaj terapeutic te implică activ – începutul unei ședințe va cuprinde 15 minute de încălzire a articulațiilor și un ușor stretching care să te facă să îți cunoști corpul mai bine și să îl ajuți să devină mai flexibil. Durata unei ședințe este de 1 oră și este recomandat cel puțin o data pe săptămână. Poate fi  aplicat cu succes atât persoanelor care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale, cât și în scop profilactic, celor care doresc să își păstreze un tonus bun și să se relaxeze.

masaj terapeutic