MASAJUL DE RELAXARE ÎNLĂTURĂ OBOSEALA PRIN RELAXAREA SISTEMULUI NERVOS ȘI A SISTEMULUI ENDOCRIN, ELIMININÂND O SERIE DE HORMONI (ENDORFINE) CARE INDUC STAREA DE BINE.

Efectele masajului de întreținere și relaxare se vor vedea în cel mai scurt timp. Astfel, după câteva ședințe veți constata o stare de vitalitate și energizare, stare ce se va menține.

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mișcare la nivelul articulațiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimulează sau calmează, în funcție de ritm. De aceea masajul poate să facă o persoană să se simtă energică sau dimpotrivă, să se simtă relaxată.

Reducerea tensiunii musculare, obținută prin masaj de relaxare, este în strânsă legătura cu inducerea unei stări mentale pozitive, îmbunătățește capacitatea de concentrare și creează stări de relaxare profundă, înlăturând somnolența din timpul zilei și insomnia.

masaj de relaxare