masaj alaturi de cei dragi

Masaj alături de cei dragi

Sunt Specialist Wellness Alexandra Nicola, studentă în cadrul facultății de Kinetoterapie și motricitate specială și îmi doresc ca în această săptămână să împărtășesc cu tine o informație utilă atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău de viață, sau pentru orice persoană dragă ție, cu care îți dorești să petreci timp de calitate.

 

 

Datorită programului încărcat și al stresului adesea uităm să petrecem timp de calitate cu cei apropiați. Pentru a nu lăsa rutina să se instaleze între tine și oamenii dragi ție există o varietate de activități pe care le puteți face împreună. Una dintre acestea, care nu numai că te va relaxa, dar te va ajuta să evadezi din cotidian și te va apropia de cealaltă persoană, este masajul.

 

Iată câteva dintre beneficiile pe care le poți avea dacă alegi să petreci o oră de masaj/remodelare corporală cu o persoană dragă ție:

  • Revitalizarea abilităților de comunicare cu cei dragi;
  • Relaxare și răsfăț;
  • Inducerea și menținerea unei stări de bine;
  • Combaterea stresului, a oboselii și a insomniilor;
  • Combinație de relaxare și remodelare corporală.

 

În timp ce tu te poți bucura de serviciile wellness: masaj de relaxare, masaj bambus, masaj bambus și relaxare, reflexoterapie, ultrasonic, vibromatic, persoana dragă ție poate beneficia de o ședință de electrostimulare combinată cu termocuvertă sau detoxSpa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.