Joie de vivre – atelier de autocunoaștere

Pe scurt, Joie de vivre exprimă bucuria de a trăi.

Atelierul de autocunoaștere Joie de Vivre este construit într-o manieră dinamică și practică, participanții vor intra în contact cu instrumente pe care le vor aplica atât în cele 8 ore, cât și după încheiere.

Atelierul este construit de Roxana Badea, prin prisma experienței personale și profesionale de lucru 1 la 1, în grup și a interesului său față de neuropsihologie, psihotraumatologie și psihologie clinică.

Ce și cum vom explora împreună? 

– la nivel teoretic: înțelegerea funcționării creierului uman și rolul acestuia în identificarea și manifestarea emoțiilor, patternuri de comportament, percepție.

– la nivel practic: exerciții de – scriere și gândire creativă, creație, respirațierâs.

De asemenea, vom explora împreună tăcerea și non-sensul – elementele surpriză ale acestui atelier.

Este un atelier practic de autocunoaștere care pune la dispoziția participanților informații și instrumente prin care să înțeleagă cum funcționează organismul în care trăiesc, cum să își ofere spațiul și timpul pentru a îmbunătăți calitatea vieții lor și cum este aceasta influențată de percepție.

Dacă ești pregătit să stai față-n față cu tine, să îți descoperi limitele și să le depășești atât cât ai nevoie, te invităm la acest atelier. Dacă ultima propoziție nu a rezonat cu tine, poate că nu e momentul potrivit și te încurajăm să-ți respecți ritmul interior și să vii la atelier doar atunci când te simți pregătit, căci în acel moment vei putea prelua cât mai multe informații utile pentru tine – timpul este o resursă valoroasă și este necesar să o fructificăm. Îți reamintim, durata atelierului este de 8 ore.

Cine, cât, când?

Facilitator: Roxana Badea

Data: duminică, 18 octombrie 2015

Locuri disponibile: 12 persoane

Durată: 10.00 – 18.00, 8 ore (1 oră pauză de prânz)

Dress code: ținută lejeră (încălțămintea va rămâne în afara sălii de lucru – se acceptă botoși, cipici)

Locație: Centrul de Dezvoltare Personală și Relaxare ASTERI

Formular înscriere: click aici

Detalii: office@asteri.ro

Investiție: 250 lei / persoană (inclus: materiale de lucru, handout, coffee&snack breaks, masa de prânz – livrare de la prietenii noștri Borsalino), plata se face numerar la sediul Asteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 16 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.