Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tabăra Cu tine! la rulote

12 August 2017 @ 11:00 - 14 August 2017 @ 20:00 EEST

Data: 12 august – 14 august 2017

Descriere: Evenimente și servicii: workshop autocunoaștere, laughter yoga – terapie prin râs, atelier colorat, atelier stretching în natură.

 

Facilitatori: Roxana Badea (psiholog), Alexandra Nicola (specialist wellness)

 

Include: evenimente, transport de la Slobozia la Gimbășani, cazare la rulote, evenimente, mâncare (va fi preparată de participanți – echipe), apă plată, handout, coffee & snack breaks.

 

Bonus: natură – baltă, ore de relaxare în natură sub un deal, contact cu cerul – din foișorul cu băncuțe aflat în vârful dealului (unde putem sorbi cu drag cafeaua de dimineață sau putem savura apusul), somn pe un ponton de lemn de pe mini-balta cu pești sau terapie cu animale: cai, măgari, capre și ponei, de păsări nu mai spunem. 🙂 Instalăm patul de masaj sub deal și răsfățăm trupul și organismul: masaj de relaxare și reflexoterapie. Gătim la ceaun, spunem povești, cântăm, pictăm și dansăm 🙂 Pe scurt: un program complex ce vine să demonstreze că avem nevoie de timp pentru sine.

 

P.S. Locația e back to the basics – rulote vechi, wc disponibil în curte, duș improvizat dintr-un bidon imens, încălzit la razele soarelui, mâncare gătită de noi.

 

Relaxare fizică și mentală, provocare și schimbare, în 2 zile pentru și cu tine.

 

Locuri disponibile: 8 persoane (pentru înscriere este necesară completarea formularului online și stabilirea unui interviu face2face)

 

Nu știm cu ce bagaj sau cu cine vii (în cârcă), dar cu siguranță vei pleca cât mai tu cu …tine! 🙂 And it’s a promise – doar dacă nu vrei tu să ne contrazici. 😀

 

Detalii despre participare, costuri și înscriere, prin intermediul e-mailului: office@asteri.ro

 

Pentru înscrieri, te rugăm să completezi următorul formular:

https://docs.google.com/forms/d/1Iem2jnLjWWn6ZbgxGNIOK1TEIunQPT-QWO3P2PlffYs/edit?usp=forms_home

 

Details

Start:
12 August 2017 @ 11:00 UTC+0
End:
14 August 2017 @ 20:00 UTC+0

Organizer

Asteri
Phone:
0755.11.66.66
Email:
office@asteri.ro
Website:
www.asteri.ro