fbpx

evenimente facilitate cu drag de

Roxana Badea

Specialist în anxietate și burnout, psiholog clinician specialist, psihoterapeut în formare, e-learning & training designer și part-time lector universitar, Roxana își dedică activitatea profesională pentru sesiuni 1 la 1 și evenimente de grup pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească nivelul calității vieții.

Workshop și training

Evenimentele de mai jos sunt organizate online pe platforma zoom, cu grupuri de maxim 12 persoane, la o dată prestabilită. Te invităm să îți rezervi locul apăsând butonul "Plătește".

Workshop Frica de respingere și inteligența emoțională

va fi reluat în 2022
150ron
90 ron
  • O experiență de 2 ore, în care vom explora cât mai aplicat frica de respingere, furia și vom cultiva tehnici de inteligență emoțională.
ofertă

Training Comunicare și reziliență

va fi reluat în 2022
220 ron
  • Modul în care comunicăm spune multe despre modul în care trăim. Acest training de 4 ore îți oferă tehnici eficiente pentru o comunicare sănătoasă.

Atelier psihosomatic Ora ta de sănătate

va fi reluat în 2022
150 ron
  • Un eveniment inedit, în care ai acces la un psiholog și un kinetoterapeut pentru a experimenta tehnici psihosomatice: ameliorarea durerilor musculare și gestionarea stresului.

Evenimente organizate la cerere

Dacă îți dorești să rezervi locul la unul dintre evenimentele de mai jos, te invităm să apeși butonul AFLĂ MAI MULTE și să descoperi termenii și condițiile de participare.

Laughter Yoga

500 ron
  • Workshop intensiv, 1 la 1, cu o durată de 4 ore, în care vei dobândi abilitățile necesare pentru a integra susținut exerciții de respirație și de râs în viața ta.

NLP & Coaching

500 ron
  • Training cu o durată de 2 zile, în care vei acumula cunoștințe despre cele 2 instrumente pe care le vei aplica eficient în viața personală și profesională.

Blând cu efectul, curios să aflu cauza

Gratuit
  • Un atelier (mereu) gratuit dedicat cadrelor didactice cu scopul de a le oferi suport mental, emoțional și comportamental.

Ai vreo curiozitate?

oaza ta de liniște

Str. Negustori 11 Bis, Sector 2, București