[dt_sc_fullwidth_section]

[dt_sc_hr_invisible]

Detoxifiere

[dt_sc_one_half first type =” type1″]

DetoxSpa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit.

Atentie! Procesul natural de detoxifiere (prin urină și transpirație) continuă la parametrii accelerați încă 36-48 de ore de la încheierea ședinței de tratament DetoxSpa.

Cum funcționeaza detoxifierea cu Detox Spa?

În recipientul cu apă călduță al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi și negativi, aceștia creează un câmp ionic ce accelerează procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impurități și toxine sunt încărcate la rândul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurată și vizibilă.

Ajută ficatul și rinichii în procesul de detoxifiere.

Efecte: activează funcțiile metabolice și circulatorii; întărește sistemul imunitar, reducestările de insomnie până la dispariție.

Se recomandă 6 ședințe până la 12 ședințe.

Se bea apă în timpul ședinței și după, în cazul în care culoarea apei este mai închisă, recomandarea specialistului este de a se urma un proces de 12 ședințe. În caz contrar – culoarea apei este mai deschisă, este recomandat un proces de 6 ședințe (pentru rezultate optime, se recomandă programarea acestor ședințe într-o perioadă de 3 săptămâni).

Efecte: activează funcțiile metabolice și circulatorii. Întărește sistemul imunitar, reduce stările de insomnie până la dispariție.

Contraindicații: implanturi electrice sau metalice, epilepsie, transplant renal, în tratament cu chimioterapie sau radioterapie, diabet tip I, răni deschise la nivelul tălpilor, operații de scoatere a unui organ și glicemie scăzută.

 

[/dt_sc_one_half]
[dt_sc_one_half type =” type1″]

detoxifiere cu detoxspa
[/dt_sc_one_half]

[/dt_sc_fullwidth_section]