fbpx

Povestea noastră

asteri

o oază de liniște, conștientizare și suport

Facebook

În comunitatea noastră online vei găsi în timp real informații despre evenimente, articole, podcastul asteri basm urban și alte detalii utile din domeniul sănătății umane.

Instagram

Aici împărtășim hrană vizuală pentru creier și minte. Fotografii și videoclipuri, despre activitățile noastre.

Podcast

Roxana a creat acest podcast din convingerea că un om informat este în primul rând un om relaxat. Aici îți va împărtăși, lunar, din experiența acumulată în ultimii 11 ani de practică în domeniul psihologiei clinice.

Când, cine, cum, ce?

Pe 2 iunie 2009, asteri prindea formă în apartamentul în care chiar Roxana a copilărit. În toamna lui 2010, ne-am mutat pe o stradă boemă din centrul Bucureștiului, într-o casă monument istoric ce a fost incubator de visuri, locul potrivit la momentul potrivit pentru oameni mici și mari.

 

Mai jos, vă invităm să călătoriți preț de 3 minute prin ceea ce a fost asteri fizic aproape timp de 10 ani – wellbeing – terapie prin joc, psihoterapie, evenimente de grup și wellness – relaxare, terapii manuale mixte și întreținere corporală.

În martie 2018 am migrat în online, o dată cu reloxarea Roxanei în Salonic. Astăzi, asteri basm urban înseamnă servicii online de consiliere, terapie suportivă, program intensiv (1lună) wellBE de self-help și evenimente offline în București, cu o frecvență anuală: In Relationship with…; wellBE și Ludique. 

Roxana este psiholog clinician și inițiator al proiectului asteri, un om încăpățânat când vine vorba de reziliența oamenilor, suportul copiilor și al adulților care mai mult sau mai puțin pot avea un impact asupra celor mici. 

Post your Comments