fbpx

A fost odată ca niciodată...

că de n-ar fi nu s-ar mai povesti, un spațiu aparte amenjat special pentru lucrul cu oamenii. Un loc în care simți că timpul pe care îl oferi ți se întoarce înzecit prin valoarea dobândită. Scopul nostru este să contribuim la sănătatea umană prin servicii de calitate și dedicare față de profesia noastră. 

Te invităm să urmărești videoclipul de mai jos pentru a păși în povestea basmului nostru urban.

iunie 2009

începutul nostru în apartamentul în care chiar Roxana a copilărit, aici am găzduit clienți și profesioniști pentru sesiuni individuale și evenimente de grup. Cine ne știe de la începuturile noastre, cunoaște și această locație cu aer boem, mobilată integral de la Exotique.

noiembrie 2010

am inaugurat spațiul aparte din inima Bucureștiului, la demisolul cochet al unei case monument istoric unde Roxana Badea a profesat cu drag timp de 9 ani, până s-a relocat în Grecia. Centrul nostru a fost cadrul perfect pentru mai multe activități: sesiuni de consiliere, psihoterapie, cursuri de teatru pentru copii, grupuri de Laughter Yoga și evenimente de dezvoltare personală.

ianuarie 2022

astăzi ne bucurăm să ne urmăm visul pe aceeași stradă boemă din centrul orașului, prin profesioniștii care își desfășoară activitatea în centrul nostru, unde Roxana este prezentă de câteva ori pe an pentru sesiuni individuale sau workshopuri tematice. Roxana lucrează online și poți afla mai multe la secțiunea Servicii online.

Hai alături de noi!

aici este oaza ta de liniște, conștientizare și suport

Facebook

În comunitatea noastră online vei găsi în timp real informații despre evenimente, articole, podcastul noastru și detalii relevante din domeniul sănătății umane.

Instagram

Aici împărtășim hrană vizuală pentru creier și minte. Fotografii și videoclipuri despre activitățile noastre.

Podcast

Roxana a creat acest podcast din convingerea că un om informat este în primul rând un om relaxat. Aici îți va împărtăși, lunar, din experiența acumulată în ultimii 12 ani de practică în domeniul psihologiei clinice și lucrul cu oamenii în spital și în cabinetul privat.