fbpx

Despre noi

Un spațiu aparte amenjat special pentru lucrul cu oamenii. Un loc în care simți că timpul pe care îl oferi ți se întoarce înzecit prin valoarea dobândită. Scopul nostru este să contribuim la sănătatea umană prin servicii de calitate și dedicare față de profesia noastră. 

Te invităm să urmărești videoclipul de mai jos pentru a păși în povestea basmului nostru urban.

Play Video

Click mai jos pentru a te abona la newsletterul nostru.

iunie 2009

începutul nostru în apartamentul în care chiar Roxana a copilărit, aici am găzduit oameni și profesioniști, pentru sesiuni individuale și grupuri.

noiembrie 2010

am inaugurat spațiul cochet din inima Bucureștiului, la demisolul unei case monument istoric, în care Roxana Badea a profesat cu drag timp de 9 ani, aici am găzduit constant sesiuni de consiliere, psihoterapie, cursuri de teatru pentru copii, grupuri de Laughter Yoga și evenimente de dezvoltare personală.

septembrie 2021

astăzi ne bucurăm să ne urmăm visul pe aceeași stradă boemă din centrul orașului, prin profesioniștii care își desfășoară activitatea în centrul nostru, unde Roxana este prezentă de câteva ori pe an pentru sesiuni individuale sau workshopuri tematice.

Hai alături de noi!

aici este oaza ta de liniște, conștientizare și suport

Facebook

În comunitatea noastră online vei găsi în timp real informații despre evenimente, articole, podcastul noastru și detalii relevante din domeniul sănătății umane.

Instagram

Aici împărtășim hrană vizuală pentru creier și minte. Fotografii și videoclipuri despre activitățile noastre.

Podcast

Roxana a creat acest podcast din convingerea că un om informat este în primul rând un om relaxat. Aici îți va împărtăși, lunar, din experiența acumulată în ultimii 12 ani de practică în domeniul psihologiei clinice și lucrul cu oamenii în spital și în cabinetul privat.