Cursuri de drama în limba engleză pentru copii

Cursuri de drama în limba engleză!

Cursuri de drama în limba engleză pentru copii

Copilul tău vrea să devină …pilot? Profesor? Medic? Mhm…poate că este prea devreme să decidă, însă la cursurile noastre de teatru, orice vis poate prinde aripi. Într-o sală de 20mp, niciun vis nu este prea mare! Aripile sunt asigurate de profesoara noastră dragă și specială – AMY UNGUREANU. Iar noi garantăm o călătorie fără turbulențe!

O cunoaștem pe Amy de câțiva ani, iar acest curs este practic un vis devenit realitate. În teorie, conturul acestui atelier de Drama a fost trasat cu cel puțin un an în urmă, dar iată, în noiembrie va avea loc cea de-a 3-a ediție!

Pentru că Asteri este un concept dedicat omului în întregime, fie mic, fie mare și pentru că iubim nespus aceste ființe minunate – copiii, am pregătit cursul de teatru în limba engleză cu Amy, un om mare și drag nouă.

Suntem convinși că printre cei care wanna join la cursurile ei, sunt și persoane care o cunosc deja, iar cuvintele sunt de prisos. Dar noi ne încăpățânăm să o prezentăm și celor care nu au avut oportunitatea să lucreze cu ea. Haideți să vedem ce ne spune chiar Amy despre parcursul ei cu drama și dragostea față de copii:

“Mă numesc Amy, m-am născut și am crescut în Los Angeles, California. Am absolvit în California cu Diploma de Licență în Arte, specializare în Studii Liberale. Să lucrez cu cei mici este o mare bucuriepentru mine, astfel încât, imediat după terminarea studiilor am venit să lucrez cu o asociație care ajută copii. Am predat limba engleză timp de 6 ani și mi-am îmbogățit viziunea cu fiecare experiență. Când predau simt că las o parte din mine copiilor. Este important să predai nu doar prin cuvinte, dar și prin puterea exemplului și al acțiunii.

Prin studiul artelor, elevii învață despre unele dintre cele mai diverse practici artistice, atât tradiționale, cât și contemporane. De asemenea, ei învață să aprecieze asemănările și diferențele dintre diferitele forme de exprimare artistică ale oamenilor din întreaga lume. Artele oferă elevilor oportunități unice de a dezvolta capacitatea de a comunica și de a-și reprezenta gândurile, sentimentele și ideile în numeroase moduri.

Prin interacțiunea cu diferite lucrări de dans, teatru, muzică, arte vizuale și, inclusiv lucrări de artă multimedia, elevii aprofundează și conștientizează o perspectivă diversificată. Ei pot empatiza cu personaje într-o lucrare de dans, o dramă, un cântec, sau o lucrare de artă vizuală și își pot imagina cum ar fi să fie în aceeași situație ca acei oameni. Ei pot identifica valori comune, atât estetice și umane, în diverse opere de artă, și în acest sens, pot spori înțelegerea pentru alții. Artele pot, de asemenea, încuraja.

Sper să pot fi un exemplu pentru elevii mei, să nu acumuleze doar cunoștiințe practice, dar să încheie studiile mai atenți, curioși, mai plini de speranță și să devină membri independenți ai acestei lumi. Limba engleză în teatru este distractivă și creativă, iar obiectivul este ca elevii să se îmbogățească nu doar cu mai multe cunoștințe din limba engleză, dar și în exprimarea creativității, respectului de sine și al comunicării.”

  • DRAMA CLASSES

Data cursului (3 luni, 12 întâlniri): luni, 7 noiembrie, ora 17.30  (în funcție de vacanțele copiilor pot apărea modificări pe parcurs)

Obiective curs (la cald, în engleză, chiar de la Amy): 

  1. To develop English skills using drama
  2. To develop personal growth and confidence through the use of drama.
  3. To encourage the uniqueness of each individual child. 
  4. To have fun and be dramatic! 

Nr. participanți: minim 5 – maxim 12 (copii 7 – 12 ani)

Investiție: 825 lei/copil (plata se face numerar la sediul nostru sau prin virament bancar ING Bank) – în preț este inclus spectacolul care va fi organizat în afara centrului nostru și repetiția din ziua respectivă.
*plată integrală la primul curs 5% discount 
*posibilitatea de a achita în 2 rate:
rata 1 –  primul curs 7 noiembrie – 425 lei
rata 2 – 19 decembrie – 400 lei
P.S. Pentru că Asteri este un centru de relaxare, am pregătit pentru părinții care își așteaptă copiii de la curs, carduri wellness personalizate cu prețuri promoționale (o ședință de AromaRelax de 30′) – pentru detalii, întrebați despre ele la recepție – Oanacreative assistant manager Asteri, vă va povesti la o cafea, cum numai ea știe să facă, despre ce este vorba; iar Alexandraspecialistul nostru wellness vă invită la câteva momente doar pentru dumneavoastră, în timp ce piciul este în grija lui Amy. Vedeți? Găsim soluții pentru oameni mici și mari deopotrivă, oricând!

Pentru înscrieri, vă invităm să folosiți formularul online: http://goo.gl/forms/81qt38QFs3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.