fbpx

Gata de provocare? — 7 zile cu și pentru tine.

Dream big, anything is possible now.

Ai cerut, am făcut!

5 Challenge wellBE

Challenge MINDSET

Timp de 7 zile vei avea oportunitatea să înțelegi mai multe despre ce tipar de gândire folosești, vei dobândi instrumente practice pe care să le folosești pentru a antrena un tipar de gândire de creștere și te vom provoca să faci lucrurile diferit! Cele 7 zile sunt o promisiune față de tine că poți face lucrurile altfel și că îi iei timp pentru tine cu o singură condiție: să îl valorifici de acum înainte oricând vei avea nevoie! Se spune că mintea este cel mai bun servitor, însă poate fi cel mai nemernic stăpân. Dacă în ultima perioadă pare că gândurile au preluat controlul, atunci acesta este semnul de care aveai nevoie pentru a le gestiona și a le pune la “muncă” în favoarea ta. Te așteptăm cu drag!

Click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie. 

Challenge EMOȚII

Emoțiile fac parte din viață, indiferent din ce categorie sunt: plăcute sau neplăcute. Emoțiile ne ghidează uneori alegerile și ne influențează starea de spirit, pot avea un impact chiar și asupra corpului nostru. Dacă vrei să dezvolți o relație cât mai bună cu emoțiile, acest Challenge de 7 zile este exact ceea ce ai nevoie! Timp de 7 zile vei primi un e-mail cu informații utile, instrumente practice și invitații la provocări pentru a te împrieteni cu emoțiile. Te așteptăm cu bucurie!

Click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie.

Challenge RELAXARE

Într-o lume aparent to mai haotică, greu de crezut, dar liniștea ne este chiar la îndemână: în interiorul nostru. Dar, culmea, nu o putem accesa cel mai ușor astfel pentru că uneori ne lăsăm absorbiți de vâltoarea vieții: deadline-uri, probleme, griji. Acest challenge de 7 zile este exact ceea ce ai nevoie dacă îți dorești cu adevărat să regăsești acea pace interioară și să înveți să folosești relaxarea chiar și în perioade stresante ale vieții tale. Te așteptăm cu gând blând!

Click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie.

Challenge COMUNICARE

Comunicarea este puntea dintre oameni. Ea ne poate uni și în același timp ne poate dezbina. Cuvintele au o putere fantastică, în funcție de cât de mult le investim și de la cine vin. Să comunici mai bine uneori este sinonim cu a trăi mai bine. Așadar, dacă simți că e momentul să faci ceva diferit pentru a te exprima mai clar, pentru a transmite prin tonul tău exact ce vrei să spui și să “ajungi” la celălalt cu drag, fermitate, dar și blândețe în același timp, atunci ești în locul potrivit! Timp de 7 zile vei primi informații utile, instrumente practice care să te ajute să comunici așa cum meriți! Te așteptăm cu drag!

Click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie.

Challenge ÎNCREDERE

Dacă mă cunoști, știi deja despre dorința mea de a contribui cu orice pot, în mod gratuit, pentru comunitatea de români. Dacă nu mă cunoști încă, îți împărtășesc cu sinceritate că întotdeauna vei găsi ceva gratuit pe site-ul asteri.ro, care să aducă valoare celor care au nevoie. Este modul meu de a oferi așa cum am primit și eu la un moment dat, fie de la cei dragi, fie de la necunoscuți. Iar Challenge-ul pentru îmbunătățirea încrederii în sine este cadoul meu pentru tine, în vremurile acestea mereu pe fugă, în care nu ne mai conectăm cu valorile și nevoile noastre, în care credem că nu e suficient ce facem și cine suntem. Astfel ne pustiim de ceea ce suntem, chiar cu comoara în mâinile noastre. Cum e posibil? Hai la Challenge și o să afli! Acest Challenge te va invita timp de 7 zile să (re)descoperi resursele pe care le ai și să dobândești noi abilități pe care să le folosești ori de câte ori ai nevoie. Te așteptăm cu încredere!

Click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie.

Challenge-ul wellBE 7 zile este disponibil începând cu 1 iulie 2022. Îl poți achiziționa chiar acum, iar din momentul plății vei începe Challenge-ul ales pe data de 1 a următoarei luni. Challenge-urile de 7 zile costă 49 ron*, iar plata se face securizat cu card prin platforma STRIPE.

Challenge-ul pentru încredere este gratuit.