În inima Bucureștiului, pe strada Negustori 11 Bis, într-o casă monument istoric, a luat naștere în anul 2010 centrul asteri.

asteri a funcționat aproape 9 ani cu și pentru oameni. Cu 4 săli special amenajate pentru domeniul sănătății umane – servicii de consiliere, psihoterapie, coaching și wellness (masaj de relaxare și tearapeutic, întreținere corporală cu aparatură profesională) alături de evenimente de dezvoltare personală.

Astăzi

VIDEO (momentan sala de evenimente este închiriată pentru organizare cursuri online și celelalte camere au suferit schimbări minore la nivel de mobilier)

VARIANTE DE ÎNCHIRIERE (prețurile includ plata utilităților – energie electrică, gaze naturale, internet fibră optică, salubrizare, apă). Contractul lunar se poate realiza pe o perioadă de minim 1 an și maxim 5 ani. Spațiul poate fi preluat 100% așa cum este amenajat în prezent, poate fi reamenajat după nevoile clientului sau poate fi eliberat complet pentru a-l adapta la noul domeniu de activitate. În prezent, este de preferat să fie închiriat în forma actuală și să se continue activitatea dedicată lucrului cu oamenii, dar suntem deschiși propunerilor. Ne dorim să ajungă pe mâini bune!

În prezent, spațiul este complet amenajat și gata pentru desfășurarea activității specialiștilor din domeniul consilierii, psihologiei, coachingului și oricărei forme de lucru 1 la 1 cu adulți, adolescenți și copii.

Este foarte ușor accesibil atât de la Piața Unirii cât și Universității – metrou, tramvai, autobuz, troleibuz. Bicicletele și trotinetele se pot “parca” cu ușurință în curtea noastră cu circuit închis, în care se face intrarea prin intermediul videointerfonului. Locuri de parcare sunt disponibile începând cu ora 16.00 chiar aproape de centrul nostru.

3 săli + spații comune (curte interioară, garderobă, mini-bucătărie, 2 grupuri sanitare, sală de așteptare, recepție)

  • complet mobilat și utilat + aparatură wellness (ultrasonic, DetoxSpa, termocuvertă, electrostimular) 1180 euro
  • complet mobilat și utilat fără apartură wellness (inclus 2 paturi masaj) 870 euro
  • nemobilat 690 euro

săli individuale

  • sala wellbeing (lucru 1 la 1 – coaching, consiliere, psihoterapie, evaluare psihologică) – 290 euro (mobilat) 250 euro (nemobilat)
  • sala terapie prin joc – 350 euro (mobilat) 275 euro (nemobilat)
  • sala wellness – 670 euro (mobilat + aparatură wellness) 380 euro (mobilat + 2 paturi masaj) 275 euro (nemobilat)

Sala de așteptare

Recepție

Curte

Intrare

Bucătărie

Hol

Pentru detalii și vizionări: roxana@asteri.ro și 0722.247.261