curs-de-teatru-in-engleza

BE DRAMAtic! – curs de teatru în engleză

CURS DE TEATRU

ÎN LIMBA ENGLEZĂ

PENTRU COPII 

în București

În curând încheiem cu succes prima grupă de drama classes, iar cererile pentru următorul curs au început încă de la încheierea înscrierilor pentru primul. Așadar, pentru a răspunde nevoilor părinților, am deschis înscrierile pentru două grupe:

Grup 1: 7 martie, luni, 17.30 – 18.30

Grup 2: 9 martie, miercuri, 17.00 – 18.00

La sfârșitul cursului vom organiza un spectacol în incinta sălii de conferințe a unui hotel din apropierea centrului nostru.

Abia așteptăm să găzduim acest eveniment aparte: cursuri de teatru în limba engleză cu un profesor nativ. Dacă dorești să îmbini utilul (lb. engleză) cu plăcutul (actorie), iar copilul tău să se bucure de o experiență bogată alături de un profesionist și un om pasionat de ceea ce face – Amy Ungureanu, te invităm să ni te alături în această călătorie, timp de 3 luni, în fiecare zi de luni și miercuri.

Pentru mai multe detalii despre cursul „Be dramatic!”, o lăsăm pe Amy să ne spună câteva lucruri despre ea și despre ce vor învăța cei mici:

“Mă numesc Amy, m-am născut și am crescut în Los Angeles, California. Am absolvit în California cu Diploma de Licență în Arte, specializare în Studii Liberale. Să lucrez cu cei mici este o mare bucurie pentru mine, astfel încât, imediat după terminarea studiilor am venit să lucrez cu o asociație ce ajută copii. Am predat limba engleză timp de 6 ani și mi-am îmbogățit viziunea cu fiecare experiență. Când predau simt ca las o parte din mine copiilor. Este important să predai nu doar prin cuvinte, dar și prin puterea exemplului și al acțiunii.  

Prin studiul artelor, elevii învață despre unele dintre cele mai diverse practici artistice, atât tradiționale cât și contemporane. De asemenea, ei învață să aprecieze asemănările și diferențele dintre diferitele forme de exprimare artistică ale oamenilor din întreaga lume. Artele oferă elevilor oportunități unice de a dezvolta capacitatea de a comunica și de a-și reprezinte gândurile, sentimentele, și ideile în numeroase moduri.

Prin interacțiunea cu diferite lucrări de dans, teatru, muzică, arte vizuale și, inclusiv lucrări de artă multimedia, elevii aprofundează și conștientizează o perspectivă diversificată. Ei pot empatiza cu personaje într-o lucrare de dans, o dramă, un cântec, sau o lucrare de artă vizuală, și își poate imagina cum ar fi să fie în aceeași situație cu acei oameni. Ei pot identifica valori comune, atât estetice și umane, în diverse opere de artă, și în acest sens, pot spori înțelegerea lor pentru alții. Artele pot, de asemenea, încuraja.

Sper să pot fi un exemplu pentru elevii mei, să nu acumuleze doar cunoștiințe practice, dar să încheie studiile mai atenți, curioși, mai plini de speranță și să devină membri independenți ai acestei lumi. Limba engleză în teatru este distractivă și creativă, iar obiectivul este ca elevii să se îmbogățească nu doar cu mai multe cunoștiințe în limba engleză, dar și în exprimarea creativității, respectului de sine și al comunicării.”

Obiective curs:

  1. To develop English skills using drama
  2. To develop personal growth and confidence through the use of drama.
  3. To encourage the uniqueness of each individual child.
  4. To have fun and be dramatic!

Nr. participanți: minim 5 – maxim 12 (copii 6 – 10 ani)

Investiție: 825 lei/copil (plata se face numerar la sediul nostru)

*plată integrală la primul curs 5% discount

*posibilitatea de a achita în 2 rate (din motive ce țin de ordin administrativ, sesiunile nu pot fi plătite separat, iar condițiile de plată vor fi stipulate în contractul pe care îl veți semna la primul curs):
rata 1 –  primul curs 7 martie/9 martie – 425lei
rata 2 – 11 aprilie/13 aprilie – 400 lei
P.S. Pentru că Asteri este un centru de relaxare, am pregătit pentru părinții care își așteaptă copiii de la curs, carduri wellness personalizate cu prețuri promoționale (o ședință de AromaRelax) – pentru detalii, întrebați despre ele la recepție – Oana, creative assistant manager Asteri, vă va povesti la o cafea, cum numai ea știe să facă, despre ce este vorba; iar Alexandra, specialistul nostru wellness vă invită la câteva momente doar pentru dumneavoastră, în timp ce piciul este în grija lui Amy. Vedeți? Găsim soluții pentru oameni mici și mari deopotrivă, oricând!

Pentru informații: office@asteri.ro sau 0755.11.66.66

Înscrierile se fac doar prin intermediul formularului online: click AICI!

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.