Program online #WellBE

wellBE - călătoria de la gând la acțiune.

Există o graniță foarte fină între decizii și alegeri. Adesea suntem prinși undeva între cele două. Cum recunoști asta? Știi senzația aceea în care pare că îți pierzi echilibrul? Fizic, mental, emoțional. Acest program este realizat ca un itinerar. Știi foarte clar de unde pleci și la fel de bine unde vei ajunge. Vom folosi tehnologia în avantajul nostru pentru sesiunile online și resursele pe care le vei primi  în timpul programului wellBE. 

AUGUST

în fiecare lună există un număr limitat de programe online wellBE.

0
locuri disponibile
Oportunitate să îți rezervi acum
wellBE
Înscrie-te pe lista de așteptare și te vom contacta pentru a confirma datele disponibile și rezervarea locului.

*procentul 0% reprezintă epuizarea locurilor disponibile aferente lunii în curs.

wellBE este potrivit pentru tine dacă ai nevoie să..

ai un obiectiv sau să îl atingi.

...dobândești claritate

Atunci când există confuzie, orice drum presupune mai mult efort. Este ca și cum ai conduce pe ploaie torențială o mașină fără ștergătoare. În mod metaforic, există instrumente potrivite pentru orice situație, astfel încât să o privești cât mai clar și obiectiv.

...comunici asertiv și eficient

Vorbim, dar nu de puține ori se întâmplă să ne exprimăm altfel decât ne dorim sau să nu fim înțeleși. Alteori, părăsim “papucii” de adult și ne trezim în cei de copil. Cam strâng, nu-i așa? De câte ori “Nu mă iubești?” nu a fost folosit pentru a exprima “Am nevoie de mai multă atenție, cum te pot ajuta să mi-o acorzi?” E o diferență. Comunicarea este artă și știință deopotrivă, iar bazele ei le poți dobândi începând de acum.

...reduci stresul negativ - distres

Există stresul acela bun – eustres care ne mobilizează resursele fizice și psihice atunci când este nevoie: să ne apărăm de un pericol, să reușim la un examen, să obținem un rol dorit. Este de păstrat, desigur. Iar despre stresul “rău”, aș putea spune doar că în 2019 nu mai suntem vânați de prădători, ci doar de deadlineuri, frici și ce-ar fi fost dacă-uri. Prin tehnici specifice de relaxare, vei dobândi abilitățile necesare pentru a te elibera din tensiunea fizică și mentală.

...te dezvălui într-un mod autentic

A te expune cu temerile și vulnerabilitățile tale poate fi dovada cea mai mare de maturitate și asumare la nivel emoțional și mental. În acest program, o poți face fără a fi judecat și fără a fi nevoit să menajezi pe cineva. Este un cadru sigur, în care dificultățile își găsesc un popas pe drumul dezvoltării și relaxării.

...highlight resursele

Doar identificând resursele, poți începe un proces prin care să le folosești pentru a ameliora aspecte pe care le consideri dăunătoare sau disfuncționale în viața ta personală și profesională. Altfel, e unfair față de tine. Este ca și cum te-ai lupta cu un godzilla, fără nicio armă. Nu poți porni în căutarea unui “eu” mai bun, fără să știi ce funcționează deja.

...acționezi cu încredere și calm

Diferența dintre reacție și acțiune este adesea trecută cu vederea, deși este foarte clar că prima se referă la ceva instinctual, în care nu avem control, iar cea de-a doua este legată de o implicare conștientă și asumată din partea noastră, în orice fel de context. La modul cel mai practic, este un pas în afara noastră, fără a fi copleșiți emoțional, având capacitatea de autoreglare rapidă și focus pe căutarea soluțiilor.

PASUL 1

Te înscrii prin formularul online pentru a-ți manifesta interesul față de programul wellBE.PASUL 2

Vei primi pe e-mail un formular online de evaluare a nevoilor și a motivației înainte de implicarea în program, apoi te vom contacta telefonic pentru o discuție de 15 minute.

PASUL 3

Dacă din rezultatul evaluării și din convorbine reiese faptul că te-ai angaja în acest proces, vei primi agenda desfășurată a programului alături de contract.

PASUL 4

După semnarea contractului, clarificarea aspectelor administrative și de cadru, vom stabili prima sesiune online.

It's showtime!

DE CE AI NEVOIE PENTRU A DEMARA ACEST PROCES?

Ai nevoie de un gadget/dispozitiv, conexiune la internet și o pereche de căști pentru a crea un cadru cât mai intim, în care să te simți în siguranță. Desigur, fiind un program online, te poți alătura convorbirii din orice mediu familiar în care te simți în largul tău. Alături de un ceai sau o cafea. 😉
Este recomandat să cunoști limba engleză la un nivel mediu, deoarece vei primi materiale (audio/text/video).