Program #WellBE

Ai un obiectiv de atins sau ai nevoie de un obiectiv?

Simplu și la obiect: un program desfășurat pe perioada a 8 luni, focusat pe client activation (preluat din conceptul patient activation), ce urmărește implicarea activă și asumată a clientului în procesul de schimbare pe care și-l propune, fie personal, fie profesional.

Cuvinte cheie: funcționarea creierului, convingeri limitative, pattern, setarea limitelor, comunicare asertivă, mecanisme de adaptare vs. apărare, atașament,

Programul WellBE se desfășoară pe parcursul a 6 întâlniri, 1 oră/sesiune, un fel de curs intensiv cu, despre, alături și către tine.

Pentru a fi cât mai obiectivi și focusați, la început folosim instrumente de evaluare – QOLI (calitatea vieții), iar pe parcurs pentru track the progress scalele CORE, SRS și ORS (Performance Metrics – SCOTT D Miller).

Prețul programului este de 1500 lei și include 9 ore de lucru practic (6 ședințe de lucru și 2 sesiuni follow-up – la 3 și 6 luni), instrumente de evaluare și materiale (handout/online).

Programul este individualizat, iar sesiunile tematice vor fi realizate după prima întâlnire (în funcție de nevoi, vor fi folosite tehnici și metode din: psihologie clinică, coaching, programare neurolingvistică, terapie prin jocul cu nisip, neurodramatic play, laughter yoga – exerciții de râs și respirație, interviu motivațional).

Informații: office@asteri.ro